CIUPERCA Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 deci , cuplez mrl-urile , cuplez diferentialul pe greu sau usor , viteza 1 sau marsarier si .... pauza trage doar spatele . am un samurai din 93 la care am schimbat mrl-urile avm cu unele originale aisin de la sj . poate cineva sa ma lamureasca in aceasta problema va rog? :hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Re: de ce nu trage fata...?????? verifica daca iti cupleaza ambele MRL-uri.....ca daca unul te saboteaza.....nu-ti trage fata in veci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Ianuarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: de ce nu trage fata...?????? mersi , s-a rezolvat problema Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: de ce nu trage fata...?????? cum? te intreb pentru ca avand si eu samurai sunt ochi si urechi la orice problema si bineneteles solutie de remediere. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Ianuarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: de ce nu trage fata...?????? facea figuri mrl-ul dreapta . am demontat suruburile cu care sta prins in fuzeta si asa desfacut l-am invartit in planetara pe free si mergea usor iar cand il puneam pe lock agata putin , am ciocanit putin in el si s-a blocat si merge acum foarte bine. mrl aisin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: de ce nu trage fata...?????? Mrl-urile AISIN sunt extrem de bune....daca tot l-ai desfacut banuiesc ca l-ai spalat si l-ai si uns :grin: Ps...acelasi lucru sa-l faci si la celalalt mrl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Ianuarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: de ce nu trage fata...?????? normal ca le-am curatat si uns :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: de ce nu trage fata...?????? Mrl-urile AISIN sunt extrem de bune....daca tot l-ai desfacut banuiesc ca l-ai spalat si l-ai si uns :grin: Ps...acelasi lucru sa-l faci si la celalalt mrl Am un samurai din 98 1,3i si pe fata nu are mrl-uri manuale, este un capac original, fixat in suruburi pe butuc. In acest caz cand este cuplat numai spatele cardanul pe fata cand masina ruleaza se invarte sau numai cand cuplez 4x4. Multumesc anticipat pentru un raspuns calificat. :h5 SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: de ce nu trage fata...?????? in cazul tau ...chiar daca daca ai tractiune numai pe puntea spate....tot ce-i pe fata se va invarti deoarece planetarele tale sunt cuplate la rotile puntii fata prin acele flanse.....ca sa eviti uzurile in lantul cinematic al puntii fata e bine sa-ti motezi MRL-uri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: de ce nu trage fata...?????? in cazul tau ...chiar daca daca ai tractiune numai pe puntea spate....tot ce-i pe fata se va invarti deoarece planetarele tale sunt cuplate la rotile puntii fata prin acele flanse.....ca sa eviti uzurile in lantul cinematic al puntii fata e bine sa-ti motezi MRL-uri :grin: Pentru a achizitiona mrl-urile ce trebuie sa am in vedere cand le comand?este suficient marca si tipul sj samurai sau si alte caracteristici tehnice? :h5 SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: de ce nu trage fata...?????? daca ai gasi Aisin ptr samurai...ar fi excelent....daca nu alta marca...trebuie musai sa se potriveasca cu nr de caneluri ale planetarei :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: de ce nu trage fata...?????? Poti arunca un ochi si pe aici: http://www.avm.com.br/avm.htm ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate