Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

de ce nu trage fata...??????

CIUPERCA

Postări Recomandate

deci , cuplez mrl-urile , cuplez diferentialul pe greu sau usor , viteza 1 sau marsarier si .... pauza trage doar spatele . am un samurai din 93 la care am schimbat mrl-urile avm cu unele originale aisin de la sj . poate cineva sa ma lamureasca in aceasta problema va rog? :hl
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: de ce nu trage fata...??????

facea figuri mrl-ul dreapta . am demontat suruburile cu care sta prins in fuzeta si asa desfacut l-am invartit in planetara pe free si mergea usor iar cand il puneam pe lock agata putin , am ciocanit putin in el si s-a blocat si merge acum foarte bine. mrl aisin

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Mrl-urile AISIN sunt extrem de bune....daca tot l-ai desfacut banuiesc ca l-ai spalat si l-ai si uns :grin:

Ps...acelasi lucru sa-l faci si la celalalt mrl

Am un samurai din 98 1,3i si pe fata nu are mrl-uri manuale, este un capac original, fixat in suruburi pe butuc. In acest caz cand este cuplat numai spatele cardanul pe fata cand masina ruleaza se invarte sau numai cand cuplez 4x4. Multumesc anticipat pentru un raspuns calificat. :h5

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu

in cazul tau ...chiar daca daca ai tractiune numai pe puntea spate....tot ce-i pe fata se va invarti deoarece planetarele tale sunt cuplate la rotile puntii fata prin acele flanse.....ca sa eviti uzurile in lantul cinematic al puntii fata e bine sa-ti motezi MRL-uri :grin:

Link spre comentariu

in cazul tau ...chiar daca daca ai tractiune numai pe puntea spate....tot ce-i pe fata se va invarti deoarece planetarele tale sunt cuplate la rotile puntii fata prin acele flanse.....ca sa eviti uzurile in lantul cinematic al puntii fata e bine sa-ti motezi MRL-uri :grin:

Pentru a achizitiona mrl-urile ce trebuie sa am in vedere cand le comand?este suficient marca si tipul sj samurai sau si alte caracteristici tehnice? :h5

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare