Vizitator redscarlet Postat Decembrie 31, 2008 Partajează Postat Decembrie 31, 2008 Pentru ca este Revelionul si pentru ca banuiesc ca sarbatoriti care incotro... iar eu n-am stare de asa ceva, mi-am permis sa deschid un topic nou. Asa cum facea Bogdan candva. Probabil ca nu este cel mai nimerit moment, dar as vrea sa ii amintesc lui Dani ca suntem aici. La multi ani... Si multa liniste in suflet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: Daniela 4x4 Eu sunt pe un varf de munte si profit de faptul ca merge modemul ca sa va zic inca o data La Multi Ani! :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: Daniela 4x4 Vrem , nu vrem , viata merge inainte , asa ca , Multa Sanatate si La Multi Ani , tuturor ! Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: Daniela 4x4 La Multi Ani Dani; suntem alaturi de tine !... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: Daniela 4x4 scrie: Pentru dani,sa nu uitam niciunul de pe acest forum ca pe 1 ianuarie e ziua ei.va fi cea mai trista aniversare a ei.sa nu uite nimeni sa-i spuna o vorba buna,pentru ca o merita cu prisosinta. la multi ani Dani sa dea domnul sa-ti regasesti linistea zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: Daniela 4x4 Bucuria vine din lucruri marunte,Linistea din suflet... Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie.... LA MULTI ANI !!!!!!! Dani Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: Daniela 4x4 LA MULTI ANI Dani!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: Daniela 4x4 LA MULTI ANI!!!! Daniela4X4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: Daniela 4x4 La multi ani ! "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: Daniela 4x4 La Multi Ani Dani ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: Daniela 4x4 LA MULTI ANI DANI !!! :h5 Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: Daniela 4x4 La multi ani ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: Daniela 4x4 La Multi Ani! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: Daniela 4x4 La multi ani! Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: Daniela 4x4 La multi ani, Minnie! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: Daniela 4x4 la multi ani Daniela !!! si o poza cu .... :) i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: Daniela 4x4 La Multi Ani Dani ! Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: Daniela 4x4 LA MULTI ANI ! Respect. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: Daniela 4x4 LA MULTI ANI! Pace si liniste in suflet! Stiu ca acum sunt de prisos cuvintele...dar batrinii spun ca:"Ce nu ne omoara,ne intareste".Stiu ca este nedrept si crud ca atunci cind toti se bucura si sarbatoresc ,tu sa ai sufletul sfisiat si inghetat de durere...Alaturi de prieteni trebuie gasita puterea de a privi inainte.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dogy Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: Daniela 4x4 LA MULTI ANI DANI 4x4! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: Daniela 4x4 LA MULTI ANI Dani!...4x4 Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: Daniela 4x4 LA MULTI ANI ! :sr aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: Daniela 4x4 La Multi Ani, Dani! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: Daniela 4x4 Sa-ti dea Dumnezeu putere, sa poti merge mai departe... pentru ca timpul... nu se opreste... nu asteapta... nu se intoarce... trebuie sa mergi mai departe! La Multi Ani! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: Daniela 4x4 La multi ani Daniela4x4! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate