Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Daniela 4x4

Vizitator redscarlet

Postări Recomandate

Vizitator redscarlet

Pentru ca este Revelionul si pentru ca banuiesc ca sarbatoriti care incotro... iar eu n-am stare de asa ceva, mi-am permis sa deschid un topic nou. Asa cum facea Bogdan candva.

Probabil ca nu este cel mai nimerit moment, dar as vrea sa ii amintesc lui Dani ca suntem aici.

La multi ani... Si multa liniste in suflet.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Daniela 4x4

scrie:

Pentru dani,sa nu uitam niciunul de pe acest forum ca pe 1 ianuarie e ziua ei.va fi cea mai trista aniversare a ei.sa nu uite nimeni sa-i spuna o vorba buna,pentru ca o merita cu prisosinta.

la multi ani Dani sa dea domnul sa-ti regasesti linistea

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

LA MULTI ANI!

Pace si liniste in suflet!

Stiu ca acum sunt de prisos cuvintele...dar batrinii spun ca:"Ce nu ne omoara,ne intareste".Stiu ca este nedrept si crud ca atunci cind toti se bucura si sarbatoresc ,tu sa ai sufletul sfisiat si inghetat de durere...Alaturi de prieteni trebuie gasita puterea de a privi inainte....

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Sa-ti dea Dumnezeu putere, sa poti merge mai departe... pentru ca timpul... nu se opreste... nu asteapta... nu se intoarce... trebuie sa mergi mai departe! La Multi Ani!

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare