pasek Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Buna ziua la toata lumea! Poate ma lamureste si pe mine cineva in legatura cu dimensiunile la niste jante pe care vreau sa mi le iau pentru Vitara mea. Mentionez ca este stock, in viitor suspension lift de 2 inch. Masina merge pe asfalt si pe drumuri forestiere la pescuit( mai rar). Am gasit urmatoarele dimensiuni : 8J x15 ET 30 cu cauciucuri 275/50/15, 10J x15 ET 42 cauciucuri 255/60/15, 8,5J x15 ET 28. Intentia este sa pun pe ele cauciucuri cit se poate de late si inalte fara sa tai din masina. Nu prea pricep ce inseamna J si ET si cum vin pe masina. Jantele le-am gasit pe net si proprietarii spun ca sint de Vitara. Multumesc mult pentru orice sfat. In rest we are the best! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: jante vitara Buna ziua la toata lumea! Poate ma lamureste si pe mine cineva in legatura cu dimensiunile la niste jante pe care vreau sa mi le iau pentru Vitara mea. Mentionez ca este stock, in viitor suspension lift de 2 inch. Masina merge pe asfalt si pe drumuri forestiere la pescuit( mai rar). Am gasit urmatoarele dimensiuni : 8J x15 ET 30 cu cauciucuri 275/50/15, 10J x15 ET 42 cauciucuri 255/60/15, 8,5J x15 ET 28. Intentia este sa pun pe ele cauciucuri cit se poate de late si inalte fara sa tai din masina. Nu prea pricep ce inseamna J si ET si cum vin pe masina. Jantele le-am gasit pe net si proprietarii spun ca sint de Vitara. Multumesc mult pentru orice sfat. Din cate stiu eu primele doua configuratii incap bine fara a face nici o modificare masinii. Prima, 275-ul este mai lata dar mai mica in diametrul total 655mm, 255-ul are 687mm vei avea cotetul putin mai inalt (16mm) Eu as opta pentru a 2-a configuratie care este recomandata si de producator 255/60/15. J-ul este latimea jantei in inch > 8J= 8 x 25,4mm = 203mm ET-ul.... mai greu de explicat dar studiezi un pic schita si te vei lumina, acel offset reprezinta ET-ul si daca nu ma insel este pozitiv in situatia data Nu stiu care sunt valorile pt vitara dar primele doua ET-uri merg Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate