Andrei-XXS Postat Februarie 21, 2009 Partajează Postat Februarie 21, 2009 Re: Garmin GPSMAP 60CSx Asta am vrut eu sa spun ca eu am instalat pe 60csx 2008 si merge foarte bine, dar tocmai s-a corectat hamat5. Am si 60csx si 276c si ambele fac treaba. Primul pentru moto si atv perfect si al doilea pentru masina PERFECT. Bafta !!! Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP ) Ford F-350 V8 Diesel 450 CP Polaris RZR 800 si multe alte dracii ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miko Istvan Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Garmin GPSMAP 60CSx 1. suport Garmin 60CSx daca masina "suporta" gauri in bord in loc accesibil, montezi pe Garmin butonul cu surub din pachet. faci o gaura cit el (cam 1cm) si tai putin in jos cit diametrul interior butonului. Forma de gaura cheii clasice. Daca gaurile nu au iesit destul de etans (depinde de materialul bordului) mai legi cu snurul din pachet de ceva din jur. daca bordul masinii e destul de neted si netratat cu silicon, ajunge si sa lipesti clipsul de curea in care intra butonul cu un dubluadeziv de calitate de bord. Se gaseste in comert un suport din aluminiu extrem de sigur si rezistent la socuri, folosit de motociclisti, ATV-isti. (de ex Endurogarage/ERNEI, Mures). Alte socluri nu am auzit sa tina in timp. In masina nu il pierzi, dar il zgirii. Daca il lasi in masina de teren nefixat zgirii urit ecranul. Recomand folii de protectie. 2. harti Garmin Eu am cumparat legal ROAD 2006 Acum am instalat ROAD 2008 si harta open map. ROAD cu greselile lui e inca mai detaliat in orase si are o acoperire mai mare a tarii. Pe mine ma enerveaza sistemul de colorare a hartii. Simboluri timpite ptr padure etc ce incarca enorm ecranul mic de la 60CSx. La harta openmap e simplu la subiect. E ptr orientare nu pictura. E mult mai detaliata ptr offroad decit ROAD. Apar poteci, izvoare, ruine. E facuta si de turisti. Posibil ca fiind initiata de ardeleni doar recent extinsa pe intreaga tara ca ptr zonele din afara transilvaniei sa lase de dorit. Ea a aparut ca revolta la aparitie ROAD (cum spun cei care o intretin). La inceput multi isi ofereau sprijinul la crearea ei cu idea ca se va distribui gratis... Bucurestiul a vazut afacere in ea... As aca baietii sint pusi pe treaba de a intarii harta gratuita. Au inceput cu ardealul. Aici majoritatea dateler e cules cu GPS. La ROAD aveau la baza harti vechi cu multe drumuri necontrolate, etc. Recomandarea mea: cauti adresa => ROAD, te misti pe teren => openmap Instalezi ambele si comuti din meniu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator raul_arges Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: Garmin GPSMAP 60CSx baieti, daca vreau sa-mi creez eu un drum si sa-l salvez prin padure trebuie sa ma uit in meniul "tracks" sau "routes". daca intrati si putin in detalii nu ma supar deloc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xcyrus Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: Garmin GPSMAP 60CSx Daca ai parcurs deja drumul prin padure il poti salva ( din meniul tracks ) si va fi disponibil in GPS oricand doresti Daca ai de gand sa faci o ruta pe care n-ai fost niciodata ( avand un drum forestier marccat pe harta ) poti face o ruta din meniul routes. Sper ca te-am putut ajuta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Re: Garmin GPSMAP 60CSx in garmin 60cs ( modelul fara sd card) se pot incarca harti de pe sd cards prin intermediul unui laptop, si in caz ca da, ce program imi trebuie daca imi trebuie? multam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xcyrus Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Re: Garmin GPSMAP 60CSx iti trebuie harta Romaniei ROAD 2009 sau CN Europe ( pt Europa )varianta pt windows care sa inlcuda Mapsource...dupa care vei putea sa transferi o anumita zona a hartii in limita a 56 MB. Spor... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Garmin GPSMAP 60CSx care sunt diferentele intre 60,60 cx si 60 csx?open map de unde il putem lua? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Re: Garmin GPSMAP 60CSx care sunt diferentele intre 60,60 cx si 60 csx?open map de unde il putem lua? In primul rand, afisajul. Bine ar fi sa te orientezi catre alte aparate, acestea fiind iesite din fabricatie. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate