Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Garmin GPSMAP 60CSx

Farfarello

Postări Recomandate

De curand mi-am achizitionat sau mai bine spus am primit un sistem de navigatie Garmin GPSMAP 60CSx.

Deocamdata acesta cuprinde aparatul + cablu alimentare de la bricheta auto + o harta preinstalata Atlasul Digital al Romaniei vers. 2.16.

Comparanu-l cu PDA-ul meu de la Fujitsu Siemens (care e incarcat cu IGO)...cel nou e mmmmmult peste ca si semnal, precizie...etc.

Garmin-ul va fi folosit preponderent off road.

Ce harti in recomandati in acest sens.

Multumesc mult.

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Garmin GPSMAP 60CSx

Confirm, ca si la mine a lucreaza foarte bine ROAD 2008 pe 276C, si chiar ca in acesta ultima varianta de harta au facut o super treaba cei de Romania Digitala, abia astept sa ies la un drum lung prin tara, sa vad ce surprize ne-au rezervat baietii prin zonele istorice!!!!

Eu zic sa incerci, sa pui ROAD 2008, insa sa resetezi nivelul de detalii, ca sa observi diferentele dintre cele doua versiuni de ROAD .

Multa bafta,

Dragos

Link spre comentariu

Inca o intrebare: voi ce modalitate de a monta Garmin-ul in masin aveti.

In acets moment nu am nici un fel de suport, si as vrea sa-i gasesc un loc langa teratrip.

Multumesc.

Bogdan,

Link spre comentariu

In acets moment nu am nici un fel de suport, si as vrea sa-i gasesc un loc langa teratrip.

Multumesc.

http://products.ram-mount.com/rammount/ ... -166-GA12U

Rock-solid.

Nu aş fi crezut cât e de solid, stă fix pe parbriz şi în teren. Îl recomand mai mult ca oricare altul.

73 de Zoli / YO5CRQ

http://www.yo5crq.ro

Link spre comentariu

Acum stii cum este...norocul.

Oricum m-am uitat pe site-ul lor si ni se par cei mai profesionisti din cati stiu eu pana acum.

Iar cel putin pt Garmin, nu vad sincer altceva mai bun.

Bogdan,

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Multumesc.

Daca nu ai gasit suport, au cei de la Sheba din Bucuresti 2 modele la 80 ron bucata. Unul se fixeaza pe parbriz, iar celalalt pe bord.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Uitandu-ma la RQA pe site, exista 60Csx cu harta si fara CD si 60Csx cu harta si cu cd.

Care e diferenta, ce e pe CDul ala si nu e pe aparatul fara CD? La ce serveste sa ai CDul respectiv?

Pai CD-ul ala face aparatul destept.

Fara CD, ai o navigatie on-road mai slabutza, CD-ul contine o harta muuult mai detaliata a unor zone din romania si e f bun pt off road

Adik un calculator doar cu MS-DOS si fara Windows

Link spre comentariu

Nu.

Alea sunt jpg.. se pot folosi daca sunt calibrate in alt mod, pe alte aparate.

Nu trebuie sa platesti suma toata..

Poti sa cumperi cu road preinstalat fara sa platesti tot cd-ul. Iti recomand cu vrsiunea 2008.

Din cate am auzit, pastrand analogia cu windows.. se poate instala si dupa cumparare..

Insa nu stiu sigur.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Super tare raspunsul asta :-)

De economisit economisesc 300 ron si imi capat ceva bataie de cap. Initial am crezut ca de 300 de lei primesti un cd de 'backup', dar inteleg ca primesc ceva serios, asa ca e ok.

Eu cand mi-am luat GPS din cauza faptului ca garminurile sunt 'inchise' am ales IGO. Acum am ajuns sa ma gandesc la garmin pentru ca IGO merge numai pe drumuri. Desi, tinand cont de ideea cu hartile militare, poate scap de o cheltuiala, nu? Constituie "PDA cu IGO si+harti militare trecute prin procesul ala" o alternativa la "garminul de fata"?

Link spre comentariu

Mai e o smecherie cu Garminul, intradevar este un sistem inchis, dar:

Daca achizitionezi un sistem GPS Garmin din astea (http://www.rqa.ro/subcateg.php?subcat_id=12&cat_id=4) si un emulator Garmin, poti folosi Hartile pentru Garmin pe un PDA sau Laptop.

Pentru a te dumiri, gandestete la PC si McIntosh. Exista emulator de PC pentru Mac.

Da o cautare pe net si ai sa gasesti muuulte articole si programe. Decodoare de harti, emulatoare, etc. Poti incerca si asa cu PDA-ul tau doar luand de pe net programele necesare si incercand pe ele.

Eu ma gandeam sa imi iau ceva de genul ala pt laptop.

Link spre comentariu

Atlasul Digital al Romaniei 2008

Rămâi cu V2.16.

Versiunea 2008 e NT (new technology) şi din păcate nu e compatibil cu 60CSx.

Se pare că am greşit / n-am fost destul de atent.

GPSMAP 60CSx ESTE compatibil cu versiunile de hărţi NT. Nu e compatibil modelul 60CS (fără x).

Vezi: https://buy.garmin.com/shop/shop.do?cID ... productTab

:p

73 de Zoli / YO5CRQ

http://www.yo5crq.ro

Link spre comentariu

Constituie "PDA cu IGO si+harti militare trecute prin procesul ala" o alternativa la "garminul de fata"?

Este o alternativa doar pe asfalt, daca vrei offroad:garmin. Tu ai spus ca ai alt semnal, garmin este inchis pentru ca este tatic la anumite chestii, ideea este ca la noi este foarte scump (aberant). Am luat un garmin 276C cu 1000 ron

la ei este 2081ron+tva fara card ( inca 683 ron+tva). harti ROAD 2008 la ei este 503 ron +tva europa inca 300+tva(le gasesti pe net cu 50 ron buc)

Kamikaze Offroad Team

http://www.standuri-metalice.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare