sleek Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 salut, Cu toate zilele astea libere am ajuns ca caut pe net tot felu nebunii. Am dat si peste acest articol la adresa urmatoare: http://www.bbc.co.uk/blogs/watchdog/2008/10/pickup_a_problem.html. Nu am sa traduc tot articolul dar cine este interesat cu siguranta isi va ridica cateva semne de intrebare. Este vorba de o problema la motorul YD25DDTi referitoare la niste 'suruburi ce strang tijele pistoanelor' (cel putin eu asa am tradus.. asa ca nu trageti ca nu sunt mecanic :p ). Posesor fiind de acest tip de masina am ramas cum se zice... 'masca'. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Re: problema motor la pick-up D22 intradevar al meu a avut o biela buclucasa...la 80.000 si au schimbat motorul de doua ori... cuzinetii nu au cote...ci doar coduri...arborele cotit nu are aceeasi cota la toate masinile.. daca vrei sa iei cuzineti te uiti la codul de vilbrochen apio la codul de pe bloc sau biela pe care le comunici si iti vin cuzinetii asa s-a ajuns acum. motivul: sa faca numai ei piese de schimb asta e motivul pentru care urasc marca renault..... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sleek Postat Ianuarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: problema motor la pick-up D22 eu mai am cativa km pana la 90.000. Pana acum nu am avut nici o problema si sper sa nu am:). Toate reviziile le-am facut la timp la intervale de aproximativ 20.000km. Acum a iesit din garantie ca e din 2004.. ce e drept 'trage' parca mai greu probabil si din cauza filtrelor ce tre inlocuite... oricum urmeaza revizia! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: problema motor la pick-up D22 D22-ul este o masina foarte buna in arhitectura, doar nu me place motorul ca cum a zis Miron, este Renault, si este factua pt intretinere doar cu piese Renault. Eu am mult prietene care are D22 in Spania si cineva ai avut probleme asta doar cu 70000 si cineva nu ai avut nici un probleme cu 130000, in Spania de exemplu toate D22 care ai iesit cu numele "Rally Raid" a fost bunicica dar cu prima seria din model a fost o nebunia. Si la fel a fost cu D40, prima seria a avut gramada de probleme. Multa bafta ! Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: problema motor la pick-up D22 Imi am uitat sa te zic... toate lumea care cunost din Spania cu D22 face service la interval de 10000 ca asa recomand Nissan Ibérica, dar "doar recomand" de fapt in cartea de service zis ca interval este de 20000. :uameni Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: problema motor la pick-up D22 faza cu intervalul de service o discutam si eu cu Sorin Miron - sunt niste cretini astia de aici.. Eu ii schimb uleiul la 10,000. Deocamdata am 69,000 si merge f ok. O sa vedem ce o mai fi. Altfel, eu sunt super multumit de masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: problema motor la pick-up D22 din pacate scriu si eu la acest topic, am 4 D22 la servici, la 2 din ele a cazut motorul intre 95-100 mii si bienenteles dupa indelungi si cu mici amenintari au schimbat abele motoare, astept cu nerabdare sa vad ce se intampla cu celelalte 2 :T ,nu au inca km adecvat caderii :ha: Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: problema motor la pick-up D22 :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: problema motor la pick-up D22 Aceeasi problema a avut un prieten cu masina de la servici,tot pick-up D22 la care a gasit un span in pompa de ulei si ca urmare a ramanerii fara ungere a calat motorul. :sr L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: problema motor la pick-up D22 i'm not alone.... :banana :banana :banana :ha: :ha: :ha: D22-ul este o masina foarte buna in arhitectura, doar nu me place motorul ca cum a zis Miron, este Renault, si este factua pt intretinere doar cu piese Renault. Eu am mult prietene care are D22 in Spania si cineva ai avut probleme asta doar cu 70000 si cineva nu ai avut nici un probleme cu 130000, in Spania de exemplu toate D22 care ai iesit cu numele "Rally Raid" a fost bunicica dar cu prima seria din model a fost o nebunia. Si la fel a fost cu D40, prima seria a avut gramada de probleme. Multa bafta ! il presidente: D22 e ultimul model japonez inainte sa-i cumpere renault....si culmea...navara noua nu are nici un fel de probleme cu motorul eu am cumparat-o special ca e facuta in japonia....acum cred ca doar eticheta :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 11, 2015 Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 Re: problema motor la pick-up D22 Pana la urma s-au gasit solutii. Nu-i vorba doar de lipsa de intretinere, cum citeam pe alt topic. Problema-i din fabricatie. http://www.nissan-navara.net/viewtopic.php?f=3&t=5037&start=0 http://www.nissan-navara.net/viewtopic.php?f=3&t=1983 I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nisda Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Re: problema motor la pick-up D22 Salut Cand am luat masina cu motorul in discutie aveam cuvantul fostului proprietar ca motorul a fost refacut cu doar cateva mii de km in urma.Dupa oarece discutii cu @Cos si la sfatul lui am realizat ca ce este facut de mine este mai sigur asa ca pentru linistea mea am schimbat cuzinetii de biela,suruburile si "o"ringul pentru baia de ulei.Totul a costat aproximativ 400 de euro si cumparat din UK. Fostul proprietar intradevar a facut schimbul de cuzineti asa cum a spus pentru ca aratau foarte bine. Numai bine D22 King Cab Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 21, 2015 Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Re: problema motor la pick-up D22 Nu ar strica sa schimbi si distributia ... stiu e pe lant, dar intinzatoarele alea ajung la un moment dat sa nu mai faca fata ... tot la englezoi, am vazut kit de schimbat distributia adaptat pentru 2 lanturi (ca la discovery II dieselul de 2,5). O-ringul, vine cu alt stut mai smecher zic ei. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nisda Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 (editat) Re: problema motor la pick-up D22 Buna ziua Intra-adevar "O" ringul a venit insotit de o piesa aditionala. Din toata distributia de la D22 cu motorul problematic doar patina+intinzatorul lantului sunt cu defecte.Kit-ul cu lant dublu este pentru motorul de 2,5 de la Navara D 40. In vara,daca masina v-a ramane la mine o sa schimb si distributia. Numai bine! Editat Ianuarie 22, 2015 de nisda 1 D22 King Cab Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Re: problema motor la pick-up D22 Scuze ca intervin......dar nici D22 ,nici D40,R51,T30 nu au nimic in comun cu Renault. D22 are o problema din fabricație la biele....adică șurubele se întind,slăbește capacul bielei si încet încet se duce cuzinetul....bate linia,se gripeaza. La D40 s-a remediat problema,de aceea la D22 cu probleme montam bloc ambielat de D40. Anul trecut am schimbat aproximativ 30 de motoare si nu mai sunt probleme cu ele. Pentru cei ce doresc sa păstreze mult si bine D22 se poate face conversia cu motor de R20(TerranoII) care sigur face milionul de km. La cei ce am efectuat conversia,nu se mai despart de D22.....Modelul D22 cu motor de 103 CP este foarte reușit,si motorul este oarecum frate cu cu cel de Terrano. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefpoliac Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: problema motor la pick-up D22 Lamuriti-ma si pe mine in 2009 s-a mai fabricat nissan d22 np300 cu motorul yd25 de 133cai mai are probleme sau nu motorul acesta? tocmai m-am procopsit cu una cu 230000km. in caietul de service nu e nimic referitor la motor... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: problema motor la pick-up D22 NP300 nu mai are probleme cu motorul,blocul motor fiind de la D40. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: problema motor la pick-up D22 O intrebare pentru mecanici de nissan . A aparut o oportunitate de a achizitiona la pachet cateva Nissan Navara 2004 de 133 CP care au fost ale Bechtel-ului . Rulajele cica ar fi undeva pe la 150.000 km. Nu am avut asa ceva in exploatare si nu stiu de ce hibe sufera. Exista posibilitatea sa fie cele cu probleme de motor ? Preturile sunt destul de mici , ramanand ceva marja de castig , dar din auzite si din informarea de pe net , par sa fie ocolite de doritorii de pickup. Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefpoliac Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 (editat) Re: problema motor la pick-up D22 NP300 nu mai are probleme cu motorul,blocul motor fiind de la D40. multam! am sa te vizitez pentru o revizie Editat Aprilie 20, 2015 de stefpoliac Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat Aprilie 20, 2015 Partajează Postat Aprilie 20, 2015 Re: problema motor la pick-up D22 Cele de la Bechtel sunt niste RUINE pe roti....vai mama lor.... Am avut cateva la mine in service si am inebunit.... 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
simpexlogistic Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Re: problema motor la pick-up D22 Am un d22 cu cu motor 99kw yd25 care din senin a inceput sa bata. L-am oprit dus pe platforma la mecanic si imi spune ca vibrochen afectat, biela fisurata la pistonul 3 si in dreptul pistonului 3 chiuloasa fisurata. Unde pot gasi un motor bun fara accesorii sau un mecanic bun sa il repare pe asta. preferabil Bucuresti sau Calarasi. Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Aprilie 21, 2016 Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Re: problema motor la pick-up D22 Aceeasi treaba am patit si eu cu motorul ala pacatos...am gasit alt motor. Am motorul vechi...nu s-a rupt nimic in el,l-am oprit in mers cand a inceput sa bata discret...la badsi mi-au zis ca se repara dar cu costuri mari si mi-au recomandat sa caut alt motor...pana la urma tot ei mi-au gasit unul (era pus pe un aro). Chiulasa e buna din ce ziceau ei. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
simpexlogistic Postat Aprilie 21, 2016 Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Re: problema motor la pick-up D22 Aceeasi treaba am patit si eu cu motorul ala pacatos...am gasit alt motor. Am motorul vechi...nu s-a rupt nimic in el,l-am oprit in mers cand a inceput sa bata discret...la badsi mi-au zis ca se repara dar cu costuri mari si mi-au recomandat sa caut alt motor...pana la urma tot ei mi-au gasit unul (era pus pe un aro). Chiulasa e buna din ce ziceau ei. Ce pret vrei pe chiuloasa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Aprilie 21, 2016 Partajează Postat Aprilie 21, 2016 (editat) Re: problema motor la pick-up D22 Fa-mi o oferta de nerefuzat pe privat si iti dau motorul bonus!:2dr Mai am o gramada de chestii pentru D22,am luat una fara motor si cutie din Germania sa o am de piese...am ramas cu diverse ca masina am vandut-o demult... Editat Aprilie 21, 2016 de sean70 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat Aprilie 24, 2016 Partajează Postat Aprilie 24, 2016 Re: problema motor la pick-up D22 Nu are nici un rost sa te implici emoțional in reparația motorului.....Am scris intr-o postare precedenta.... Ca sa rezolvi problema,exista mai multe variante.....înlocuirea blocului motor cu cel de La Navara D40,înlocuirea motorului cu unul de Terrano 2 (ansamblu motor +cutie) ..... Pentru detalii 0733507026 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate