Lipoveanu Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 *********** nu gasesti in fiecare zi asa ceva ... ( eu am 2 seturi dar cu 6 gauri ...sunt super misto jantele..) *Editat de administrator Lipovene, nu facem raclama unui fost utilizator care are BAN pe acest forum. cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: jante bengoase sint curios ce latime or avea, dar n-o sa-l intreb pe om ca mi-e frica ca o sa-mi recomande sa o mai cobor... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: jante bengoase nu am cunostintza de vanzator .... pur si simplu am dat peste jantele astea ... cautam ptr mine .... vroiam sa ma fac util ptr gashca voasrta de veverite ... @ suzuker ... jantele sunt interesante ...nu gumele ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate