marcel Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 - Singurul motiv pentru care ai putea monta un amplificator este acela ca, in caz de pericol, sa poti striga dupa ajutor si sa ai astfel mai multe sanse sa fii auzit ! ... eu am pe masina un amplificator si nu l-am folosit niciodata pana acum ... sper sa fii dat banii degeaba si sa nu trebuiasca sa ma scoata, vreodata, din vreo incurcatura ... Citind pasajul de mai sus in topicul viewtopic.php?f=82&t=5486&p=74945#p74945 , mi-a revenit un gind pe care-l am de ceva vreme, si anume un telefon prin satelit, cu care poti striga dupa ajutor, pina ramine fara acumulator :grin: Pe vremea aia, acum 1,5 ani, era in jur de 850 usd telefonul si inca 150 usd o cartela preplatita valaila 12 luni sau 35 usd abonament lunar in care aveai incluse 30 minute, niste sms-uri si ceva trafic date. Are cineva asa ceva??? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Telefonie prin satelit daca nu ai nevoie neaparat de ele mai bine uita. sunt foarte scumpe aparatele - in jur de 1000 E. Poate gasesti mai ieftin pe e-bay. O data ce ai aparatul sunt planuri tarifare de tip pre-paid cu ceva minute incluse (insa si astea sunt destul de scumpe). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Telefonie prin satelit Mi-am pus si eu interbarea, pentru ca deh, oriunde ai fi pe pamant si 200km de tarm intre 70 grade nord si sud suna destul de acoperitor :-) In Romania eu stiu de 2 firme: RARTEL si UNIAXIS (.ro amandoua) Din pacate cand am incercat sa ii contactez unii nu au raspuns la telefon iar ceilalti mi-au promis ca imi dau pe larg oferta pe mail si nu am primit-o de atunci (vreo 5 luni) Ce doamne iarta-ma are telefonul de e asa scump? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Telefonie prin satelit Ce doamne iarta-ma are telefonul de e asa scump? Antena. :grin: Gluma Asa e la inceput. Asa a fost si la gsm-uri. La inceput, firmele cistigau in principal din vinzarea telefonului. Aia dupa ce au acoperit cit de cit piata au inceput sa cistige din convorbiri. Pe de alta parte, un aparat asa de mic, sa intre in legatura directa cu un satelit, nu e de ici de colo, mai ales ca distantele pronesc de la 1700km si ajung pina la 36.000km. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Telefonie prin satelit Cred ca despre asta vorbiti http://www.motorola.com/tetraterminals/ Parca jandarmeria primise asa ceva, am avut un prieten jandarm care mi-a aratat o asemenea statie. Mai exact MTH800. Mai multe detalii nu stiu. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GMK Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Telefonie prin satelit Nenea,.. nu incurca TETRA, care este un sistem de comunicatie facut sa mearga pe niste chestii foooooarte asemanatoare ca functionare cu statiile normale de emisie receptie si sistemul de telefonie prin satelit,.. care este aproape identic cu telefonia celulara,... numai ca "celula" nu este montata pe vre-un bloc ci pe un satelit. Toate cele bune, Dan Eu cand o sa ma fac mare,... o sa fiu un OM MARE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Telefonie prin satelit folosim telefonie Thuraya de vreo 10 ani. Sistemul acopera foarte bine middle east, est europa, marea neagra, juma mediterana, juma africa si ceva asia. Apartine unui grup de actionari vecini frati si prieteni arabi, contolat de evrei. Aparatele sunt cam 400-500 euro generatia mai veche mana a doua, si cam 700-900 cele noi (si ceva mai mici). Antenele sunt foarte mari, cele mai vechi fiind cat telefonul. se poate si ssitem prepayd si abonament, depinde insa unde-l faci (in ce tara) minutul oricum este scump, iar cei care te suna platesc mult minutul (la un moment dat peste 3 dolari), si ai un numar international cu prefix special de retea. Aparatele NU au acoperire in cladiri (decat ocazional si accidental), in masina ai probleme de receptie (mai ales in microbuzul iveco), dar daca ai antena exterioara cu castig, este spectaculos. La fel si pe barca. Si la cele vechi mergea sms-ul, si ceva transfer de date (foarte lent) , iar cele noi permit si ceva trafic (gen 3g), dar mai lent, cam ca la gprs. Este foarte scump transferul de date. Ideea e ca rezultatele sunt foarte bune per ansamvlu DACA CHIAR AI NEVOIE DE ELE. Personal am folosit ultima data asta vara, prin septembrie, cand am iesit la "una mica" De atunci echipamentul e la "pravalie". Atentie, este FOARTE ascultabil si detectabila pozitia,(stiu baietii cum, direct ascuta satelitul si-l "roaga" sa te dea de gol. Dealtfel aparatele fiind de fapt si niste gps-uri in aceeasi carcasa. Ale noastre transmit automat pozitia gps odata cu orice sms. Nasol. Nu poti sa zici ca esti la munca si de fapt sa bati campii.... In plus, cu acelasi SIM (care e la fel cu cel GSM clasic) poti intra si pe GSM prin roaming, deci cand prinde un semnal "terestru" trece pe gsm, si cand nu, se inregistreaza pe satelit. Ale noastre au roaming cu dialog. LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 6, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Telefonie prin satelit @dan popescu merci pt. precizari. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Telefonie prin satelit Nenea,.. nu incurca TETRA, care este un sistem de comunicatie facut sa mearga pe niste chestii foooooarte asemanatoare ca functionare cu statiile normale de emisie receptie si sistemul de telefonie prin satelit,.. care este aproape identic cu telefonia celulara,... numai ca "celula" nu este montata pe vre-un bloc ci pe un satelit. Toate cele bune, Dan Am zis cred. Multumesc pentru observatie, am sa fiu mai atent. M-ai facut sa ma documentez :h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Telefonie prin satelit telepatie tata .... ieftin ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Telefonie prin satelit cine-a stat cinci ani la rusi nu poate gandi ca Bush dar poate a trecut pe la cursurile de telepatie...si ieftin si greu de interceptat...merge si sub apa... LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Telefonie prin satelit Hehehe, pai daca am ajuns la variante alternative ... imi pun o voliera in masina si iau cu mine citiva porumbei calatori. La o adica, iese si o tocana :ha: :ha: :ha: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Ianuarie 29, 2012 Partajează Postat Ianuarie 29, 2012 Re: Telefonie prin satelit telepatie tata .... ieftin ... :ha::ha::ha::ha::ha: m-ai spart lipovene,ca de fiecare data dealtfel. Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate