Vizitator rares Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Ma puteti ajuta cu vreo idee ce fel de maner de viraj sa-mi pun in Vitara mea? Am vazut ca sunt gaurile pregatite si sunt acoperite cu niste plastice. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Maner viraj Rares la ce te referi? Nu stiu eu unul la ce te referi. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Maner viraj Manerele de viraj ar trebui sa fie sustinatoarele alea de "mana" de pe consolele de sus ale masini, deasupra usilor.. si cand iei curba pasagerii sa aibe de ce sa se prinda sa nu se balangane. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Maner viraj exact. si am vazut ca sunt mai multe feluri fixe sau mobile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Maner viraj Ma puteti ajuta cu vreo idee ce fel de maner de viraj sa-mi pun in Vitara mea? Am vazut ca sunt gaurile pregatite si sunt acoperite cu niste plastice. De regula la sofer nu se pun minerele alea. Se presupune ca miinile stau pe volan, asa ca soferul are de ce se tine la curbe grave. Faptul ca gaurile sunt acolo, frumos mascate de niste dopuri de plastic, se datoreaza faptului ca masina vine pregatita si pentru echipare cu volan pe dreapta, astfel incit, sa se poata pune minerul pt. pasager, pasager care de data asta este in stinga. Daca vrei neaparat, incearca daca se potriveste cel de pe partea dreapta, si apoi cauta la dezmembrari. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Maner viraj eu nu am nici pe dreapta nici pe stinga, si voiam un sfat de care sa-mi pun si unde imi pot gasi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Maner viraj Incearca la dezmembrari... da' eu cred in continuare totusi ca ai aflat la ce folosesc manerele de viraj :ha: :ha: :ha: :ha: Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Maner viraj eu nu am nici pe dreapta nici pe stinga, si voiam un sfat de care sa-mi pun si unde imi pot gasi? In cazul asta, iti recomand dealea fixe. Alea care se rabateaza s-ar putea sa nu le apuci cind trebuie. Scoate dopurile si masoara distanta dintre gauri. Daca se potrivesc cu cele de pe spate de la nissanul din garaj, ti le dau jos, le speli unpic si le arunci sus. O sa-ti spun si ce distanta au astea de nissan. Daca vrei originale, incearca la un magazin de piese auto, sau poate are cineva pe aici o caroserie de aruncat. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Maner viraj eu nu am nici pe dreapta nici pe stinga, si voiam un sfat de care sa-mi pun si unde imi pot gasi? Eu am si pe stanga si pe dreapta. FIXE!!! Si iata la ce le folosesc eu: cand ma tarasc incet peste pietre, scot capul afara, drepta pe volan, stanga pe maner. Atunci cand cazi de pe o stanca pe alta...este posibil sa sucesti o leaca volanul si sa iti spargi ceva pe sub masina. Eu pun forta mare atunci in stanga de pe maner si volanul il tin fix cu dreapta, dar fara sa ma sprijin in el. La viteze mici si in situatii in care precizia rotilor este obligatorie, nu prea ai voie ca singurul sprijin sa fie volanul. Chiar si in centura te misti aiurea. D'asta eu zic ca e bun, in ACEASTA SITUATIE. Nu pe drum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Maner viraj Acelasi sfat si de la mine.. masori distanta intre gauri si te duci la piese auto. Poti incerca chiar si de Tico (la o adica si el e o ruda de suzuki). La o adica nu cred ca poate diferi foarte mult distantele, totul e sa se "pupe" cu locul.... ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Maner viraj Si eu am pus maner dintr-acela, luat de la un Patrol dezmembrat [ merci Adi Popa si Cristi Soimu' ! ] ... originalul este de pe partea dreapta, dar a mers montat perfect pe partea stanga ... la fel ca bullbar, si eu ma tin de el cand casc ochii in jos, la roata ... Manerul ala merge "facut" dintr-o curea groasa, de piele ... se prinde cu suruburi si aia e ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Maner viraj Rares, dupa ce imi termin masina si o sa reincepem sa iesim serios nu o sa iti mai trebuiasca :banana Am aflat si eu ce-i ala. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Maner viraj @rares Distanta dintre suruburi este de 19-19,5cm. Intr-o parte, gaura este ovala ca sa se poata fixa. Din aceasta cauza ai 0,5cm marja. Culoarea este un gri soarece. Daca ti se potrivesc, mai dau inca unu jos, si tii dau. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Maner viraj Multumesc, ajung astazi la garaj, masor distanta, si iti scriu un PM. MULtumesc inca odata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Maner viraj si pe mine ma bate gandu pentru ca m-ar ajuta la imbarcare :) masina avand lift imi vine mai natural sa ma prind de ceva de sus din masina decat de volan cand ma urc. da as cauta la dezmembrari ca sa arate original :) sau poate la magazin, desi, slabe sanse. al padrino Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate