Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ce naiba e asta??

Postări Recomandate

Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.33 Server at http://www.4x4mania.ro Port 80

Ce inseamna asta in traducere libera...BAN???

Asa imi arata daca vreau sa intru pe mania :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator koala

@Marius C alias Turagmes :

Mesajul indica faptul ca serverul pe care "se afla cazat" forumul este oprit pentru public ... sper ca se va reveni la un format mai "cumsecade", ultimul "upgrade" a fost destul de criticat ...

Link spre comentariu

J

off-topic

pe forumul masini.ro la sectiunea Off Road Zone, unde sunt tot feluri de topicuri cu 4x4, Cheia2007,..etc am facut un topic discret cu titlul -SIBIU 2007-precizand data de desfasurare.

Spre surprinderea mea , topicul a fost ras total de pe forum...nu stiam ce si cum....moderatorul forumul este nick-ul : air_wolf

trist!

...JIMNY goes anywhere...
Link spre comentariu

Pai e normal...un pupincurist si un labangiu...Unul care nu are nici o treaba cu off-roadul.

:ha lipsesc :F cu lipoveanu dar tot faci un pic de :Gr entertainment

Eu nu fac "entertainment", pur si simplu spun lucrurilor pe fata. Stii ce imi place la omuletul ala? Ca la Sibiu il lingea in c..r pe Max. :ha De fapt poate si-a amintit si de asta a si sters topicul respectiv...se vede ca e complexat omul :P
Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

Pai e normal...un pupincurist si un labangiu...Unul care nu are nici o treaba cu off-roadul. :P

moaamaa neloole da esti pus pe ei rau de tot :T

[adica paia de pe mania :D]

Bai frate...nu ma intelege gresit. Eu nu am nimic cu nimeni.Am doar cu teparii, mincinosii, care pt de altfel sunt niste lachiosi in fata mea, am cu aia care sunt impotriva promovarii miscarii off-road....(de ce a sters topicul respectiv?).Poate asteptau invitatie speciala...Frate, la astfel de evenimente sunt asteptati cati mai multi, indiferent pe ce forumuri activeaza. Asa ca iar mi-am descarcat sufletul si am spuso in fata.
Link spre comentariu

Re: J

off-topic

pe forumul masini.ro la sectiunea Off Road Zone, unde sunt tot feluri de topicuri cu 4x4, Cheia2007,..etc am facut un topic discret cu titlul -SIBIU 2007-precizand data de desfasurare.

Spre surprinderea mea , topicul a fost ras total de pe forum...nu stiam ce si cum....moderatorul forumul este nick-ul : air_wolf

trist!

daca o sa citesti regulamentul forumului masini.ro o sa vezi in ce conditii se poate sterge un topic si ca pe linga mine exista Masini.ro Team - adica toi moderatorii...

puteai sa dai si tu un pm sa ti-l fac sticky, dar nu comentez...

@nello: mi se rupe de ceea ce crezi tu.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

ce regulament?...pai cu ce am gresit?

in topic era" O noua intalnire la nivel national a prietenilor off road , in intervalul 12 - 15 iulie 2007. Detali pe http://www.club4x4.ro", nimic mai mult,dupa ce citea lumea...dintrodata a fost sters tot topicu...nu cred ca a incalcat vreo un regulament (si nici nu am primit nici un avertisment ca am gresit cu ceva...pt. ce sa dau PM)

...JIMNY goes anywhere...
Link spre comentariu

Re: J

off-topic

trist!

daca o sa citesti regulamentul forumului masini.ro o sa vezi in ce conditii se poate sterge un topic si ca pe linga mine exista Masini.ro Team - adica toi moderatorii...

puteai sa dai si tu un pm sa ti-l fac sticky, dar nu comentez...

@nello: mi se rupe de ceea ce crezi tu.

Mie chiar nu mi se rupe nimik de tine. Ca esti un lingau si si un pupincurist. Iti pupi seful in cur ca sa ajungi un sefutz mai mic? Daca erai baiat destept ziceai ca nu l-ai sters tu .Dar asa te-ai dat pe fata....asa ca esti un o (zero) barat.
Link spre comentariu

ce regulament?...pai cu ce am gresit?

in topic era" O noua intalnire la nivel national a prietenilor off road , in intervalul 12 - 15 iulie 2007. Detali pe http://www.club4x4.ro", nimic mai mult,dupa ce citea lumea...dintrodata a fost sters tot topicu...nu cred ca a incalcat vreo un regulament (si nici nu am primit nici un avertisment ca am gresit cu ceva...pt. ce sa dau PM)

eu topic cu subiectul asta nu am vazut pe acea arie. eu te intreb din nou, cind ai postat, de ce nu mi-ai dat un pm sa-l fac sticky? sau cind ai vazut ca nu mai este, de ce n-ai dat un pm sa intrebi ce s-a intimplat cu el?

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare