asfalttango Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Poze de iarna - RANCA Ar fi frumos sa ne stringem cu totii... :h5 Fotografiile le avem garantate....si poate o combinam cu TRANSALPINA. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Poze de iarna - RANCA jos palaria, deosebite fotografiile. :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Poze de iarna - RANCA Multumesc tuturor pentru aprecierile facute! Sa le vedem pe urmatoarele .. :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blacko Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Poze de iarna - RANCA Superb..e putin spus! Indraznesc sa postez si eu cateva fotografii, chiar daca nu sunt facute cu un aparat profesional, chiar daca eu nu am cunostinte in domeniu, chiar daca zona este una dintre cele mai frecventate de marea majoritate...dar sunt peisaje vazute de alti ochi! Mentionez ca ustensila cu pricina este un biet telefon mobil! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blacko Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Poze de iarna - RANCA inca... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blacko Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Poze de iarna - RANCA ...si...gata... P.S. Sper ca nu deranjez acest topic, sper sa nu supar pe nimeni! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Poze de iarna - RANCA Foarte frumoasa zona,poate vom organiza vreo iesire cat de curand. Pozele sunt de exceptie :1 Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Poze de iarna - RANCA NU superi pe nimeni stai linistit, pozele sunt on topic! Nu pot remarca totusi ca mobilul era profi' :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate