Vizitator mertan Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 salutari... ma numesc alex am 21 de ani si sunt din bacau, student in iasi, de profesie designer si in devenire arhitect. mi-a placut de mic acest gen de masini, mai mari decat erau obisnuiti oamenii sa mearga. pana ceva vreme am condus toyota hylux d4d noua. m-am jucat putin cu ea, numai ca nu stiam eu cum era cu a 2-a maneta acolo, hy-low etc etc :D cel mai mult ma enerva cloncanitul ala de diesel, gen mercedes cobra. pasionat in prezent de fenomenul moto, am avut ocazia sa ma dau cu atv-uri, si rar motoare de enduro. imi place genul asta de preocupari enduro. adica intr-o grupare de oameni cu masini 4x4 mergi in weekend la un mic, un gratar, un noroi. razi si inveti lucruri noi tot timpul. sper ca in cativa ani sa pot avea si eu o masina 4x4. ceva mic, sa-si faca treaba. Acum printre altele ma ocup cu realizarea de stickere-autocolante. am facut multe motociclete, si normal cateva motociclete enduro, unele care vor pleca anul acesta in europa. mi-ar face mare placere daca v-as putea ajuta cumva cu autocolante pentru bijuteriile voastre si nu numai. daca vrei va pot lasa si un portofoliu. cat mai multi kilometri fara incidente si cat mai multe kg de noroi pe masina :D pana una alta o poza cu mine. http://i96.photobucket.com/albums/l189/mertan_2006/excursii%20pe%203%20roti/DSC_6859s.jpg http://i96.photobucket.com/albums/l189/mertan_2006/excursii%20pe%203%20roti/5n0afd836104-02.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: membru nou din moldova :W :cl :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: membru nou din moldova Bine ai venit in :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: membru nou din moldova Bine ai venit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: membru nou din moldova :hi :W :cl range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: membru nou din moldova Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: membru nou din moldova :W :W You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: membru nou din moldova :hi Bine ai venit pe Forum :W Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: membru nou din moldova Noroc si drumuri bune! :W Ofera-ne un site sa ne uitam ce faci si cum! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: membru nou din moldova multumesc pentru primirea calduroasa!!! adevarat forum. nu ca altele(nu dau nume). deci... care aveti nevoie de ajutor da-ti un semn. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: membru nou din moldova http://s96.photobucket.com/albums/l189/ ... 6/stikere/ asta este portofoliu incomplet. dar am sa fac eu acum o simulare la un jeep. cam cum vad eu o masina de off road! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: membru nou din moldova asa vad eu o masina off-road... bine ca nu m-am axat numai pe asta, dar e o idee. http://i96.photobucket.com/albums/l189/mertan_2006/Graphic1-3.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: membru nou din moldova :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Cristian Gogu Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: membru nou din moldova :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: membru nou din moldova :W 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: membru nou din moldova :W ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate