Vizitator B-69-BEM Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Buna seara, ma numesc Petru Daniel si sunt din Bucuresti,impatimit al acestui fenomen,dar mai mult de pe margine din lipsa de agregat,cel putin pana acum. Am gasit 2 masini care-mi plac si nu ma pot decide: 1. LC 100 4,2 TD din 1998,dar are volanul pe dreapta si nu stiu daca se poate muta usor si fara costuri exagerate. 2. G-350 TD din 1992 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Bunas seara, :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Bunas seara, :W Ia-o pe cea care-ti place mai tare. Nu poate alege nimeni in locul tau. Succes si bine ai venit :cl "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Bunas seara, Bine ai venit ! Nu te grabi . :W Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Bunas seara, bun venit... :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Bunas seara, :hi :W :cl range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Buna seara, :W :cl :h5 si vorba unui coleg : nu te grabi . Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Cristian Gogu Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Buna seara, :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 6, 2009 Partajează Postat Ianuarie 6, 2009 Re: Buna seara, :W :cl Daca pui si cate o poza a masinilor, poate creste inspiratia in recomandari. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Buna seara, :W zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Buna seara, :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Buna seara, :W ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Buna seara, Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Buna seara, Bun venit !! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Buna seara, :hi :W :cl Daca ne-ai da mai multe detalii despre masinii,poate cineva care are asa ceva in dotare te poate aiuta :banana :ypu Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Buna seara, :W Deci ...poze ! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Buna seara, Salut,bine ai venit! Sfaturi nu pot sa-ti dau dar iti urez multa bafta in alegere! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Buna seara, pentru cine nu cunoaste domnul este un vechi "prieten"al miscarii 4x4 pe nume DANIEL4X4 un om cu un caracter si un limbaj deosebit,un om care i am raspuns la toate nedumeririle sale legate de seria g de la mercedes,om care poseda un g350td pe care la luat din botosani si care de fapt este interesat de vanzarea masinii cu care s a incaltat.cu toti dintre noi avem cel putin un topic la sectiunea vanzari dar in acelasi timp ne am intalnit , majoritatea de ani de zile in mod constant,cu altii dintre voi cel putin o data si cu un procent foarte mic daca nu am reusit sa ne vedem macar am schimbat o urare,o idee sau altceva.Asa s a format o familie mare si cum spunea cineva pentru multi dintre noi a doua casa adica club4x4.nu vreau sa comentez starea masinii g350 dar pot sa i spun domnului daniel: DU TE REPEDE DINTRE NOI!si nu UITA cat de repede ajung EU LA TINE ca sa nu astepti tu o intalnire a membrilor clubului sa ne cunoastem... 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate