Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Buna seara,

Vizitator B-69-BEM

Postări Recomandate

Vizitator B-69-BEM

Buna seara,

ma numesc Petru Daniel si sunt din Bucuresti,impatimit al acestui fenomen,dar mai mult de pe margine din lipsa de agregat,cel putin pana acum.

Am gasit 2 masini care-mi plac si nu ma pot decide:

1. LC 100 4,2 TD din 1998,dar are volanul pe dreapta si nu stiu daca se poate muta usor si fara costuri exagerate.

2. G-350 TD din 1992

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Bunas seara,

:W

Ia-o pe cea care-ti place mai tare. Nu poate alege nimeni in locul tau.

Succes si bine ai venit :cl

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Re: Buna seara,

pentru cine nu cunoaste domnul este un vechi "prieten"al miscarii 4x4 pe nume DANIEL4X4 un om cu un caracter si un limbaj deosebit,un om care i am raspuns la toate nedumeririle sale legate de seria g de la mercedes,om care poseda un g350td pe care la luat din botosani si care de fapt este interesat de vanzarea masinii cu care s a incaltat.cu toti dintre noi avem cel putin un topic la sectiunea vanzari dar in acelasi timp ne am intalnit , majoritatea de ani de zile in mod constant,cu altii dintre voi cel putin o data si cu un procent foarte mic daca nu am reusit sa ne vedem macar am schimbat o urare,o idee sau altceva.Asa s a format o familie mare si cum spunea cineva pentru multi dintre noi a doua casa adica club4x4.nu vreau sa comentez starea masinii g350 dar pot sa i spun domnului daniel: DU TE REPEDE DINTRE NOI!si nu UITA cat de repede ajung EU LA TINE ca sa nu astepti tu o intalnire a membrilor clubului sa ne cunoastem...

0741140440-Robert
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare