Max Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Datorita unor lucrari de modernizare , azi 7 ianuarie incepand de la ora 14.00 exista posibilitatea ca forumul sa nu poate fi accesat timp de cateva ore. In mod normal doua ore ar fi de ajuns dar poate sa dureze mai mult daca intervin situatii neprevazute. Multumim pt intelegere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Azi, forumul va fi nefunctional pt. cateva ore Ai pus troliu??? Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Azi, forumul va fi nefunctional pt. cateva ore ceva blocante? :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Azi, forumul va fi nefunctional pt. cateva ore Acum forumul merge cu sau fara "dotari", multumim si bravo Max! :ha: :grin: :1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Azi, forumul va fi nefunctional pt. cateva ore Datorita unor lucrari de modernizare io cred ca o facut turturi pe linga candelabru :ha: :ha: :ha: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 7, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Azi, forumul va fi nefunctional pt. cateva ore Dupa cateva ore de transpiratii reci pe sira spinarii sper ca totul e in regula si ca toata lumea poate accesa forumul. Ii multumesc lui Vstef_is pt ajutor. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Azi, forumul va fi nefunctional pt. cateva ore va multumim pentru ce faceti pentru noi :1 :1 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Azi, forumul va fi nefunctional pt. cateva ore da tre' sa o zac si pa asta.... ne-ai dat grade si stelute ca la Coloneii de Armata...io vreau stele verzi!!! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Azi, forumul va fi nefunctional pt. cateva ore Serifu' Max, cred ca din cand in cand mai faci si cate un mic backup la informatia de pe forum, nu-i asa? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Azi, forumul va fi nefunctional pt. cateva ore eu cred ca umbla la urnele cu voturi i-a mituit pe cei din comisie :ha: :ha: si de aceea e toyota pe primul loc :ha: :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Azi, forumul va fi nefunctional pt. cateva ore Face Max backup, dar am eu grija sa le sterg :grin: Si daca era vorba de masluit nu stiu cum sa va spun, da era ARO pe primu loc.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Azi, forumul va fi nefunctional pt. cateva ore :bravo Keep up the good work! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate