Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Discovery EXTREME

Levo

Postări Recomandate

Da, proiectul meu este un Land Rover Discovery 3.

Am modificat tocma aceasta masina pentruca am primit-o cadou de la Figo. Nu stiu de ce, dar a fost foarte hotarat ca-mi trimite ceva si in pachet a fost aceasta masina. Am primit-o din cauza celorlalte proiecte de-ale mele(cred). Asaca a fost o adevarata provocare pentru mine sa transform masina fara sa o distrug si sa o fac cea mai buna de pana acum.

Iata cum s-a petrecut metamorfoza:

Ziua 01: Dezasamblat totul, demontat al treilea rand de scaune, facut interiorul: mondat GPS, Tripmaster, statie CB, telecomanda troliu

Ziua 02: Bara fata HD (pana 30%), bara spate HD

Ziua 04: Construit troliu Warn M 12000, preparat bara fata pentru el

Ziua 05: Terminat bara fata, montat troliu, montat bari fata-spate, mondat lampa interior+IPF-uri fata+un proiector pe spate

Ziua 06: Modificat si montat galeriile, role troliu+numar de inmatriculare pe fata

Ziua 07: Fabricat punti fata-spate (Dana 60 respectiv 70 - Le-am facut dupa poze)

Ziua 08: Fabricat 4 telescopuri, pregatit arcuri, masurat si setat suspensia

Ziua 09: Terminat telescopurilor, Fabricat tendoane, terminat galerii, montat reductor, cardane, traversa sasiu, butoane ARB pe bord

Ziua 10: montat telescopuri, punti, terminat tendoane

Ziua 11: Montat arcuri, tendoane, roof rack+rezerva, 2 proiectoare pe fata, una pe spate, sarma anti-crengi, scuturi (reductor, rezervor)

Ziua 12: Fabricat si montat bari laterale, antena CB, finisaje, curatare de praf, pus sticker-e

Ziua 13: fotografii, postat pe forum, ordine in camera....

Nu am lucrat in toate zilele de dimineata pana seara. Aprox 5 ore pe zi.

Lista imbunatatirilor:

Dana 60 fata, Dana 70 spate, modificate la greu cu arcuri elicoidale, tendoane si telescopuri custom

Chip tuning (+50 HP (hai sa zicem...))

2 ventilatoare auxiliare pt radiator

Warn M 12000 fata

Terratrip 202+

Statie CB

GPS

Centuri in 4 puncte

Acumulator Optima Red Top

Bari fata-spate HD

Proiecotoare incorporate in bara fata+ 2 proiectoare IPF 930 Super Rally pe fata, una IPF 940 Super Rally pe spate si alte trei proiectoare (2 fata, 1 spate)

Roof rack custom (+roata de rezerva)

Hi-Lift de 107 mm

Sarma anti-crengi

Bari laterale HD custom

Lada scule+generator+aparat de sudura in portbagaj

Boggere 37"

Scuturi reductor, rezervor

copiloata....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

foarte misto..disco'ul.... :D

am un proiect pt tine de disco pe care am de gand io sa il fac in vitorul apropiat (din discovery neinmatriculat de il am ..)

cam asa as vrea sa arate al meu :shock: ...are 39's punte D70 spate si D60 fatza... 8)

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Felicitari Levo, sunt impresionat de detaliile minuscule, care sigur ti-au luat mult, mult timp...

:wink:

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Link spre comentariu

Bravo Levi !!! Sunt impresionat.

Daca imi dai voie o observatie, flansele de la roti sunt putin cam prea late, si, pe de o parte, ingreuneaza foarte mult ansamblu roata, pe de alta parte, cind masina ruleaza, arunca noroi peste tot si nu o sa se mai vada chek-pointurile din interior. Un set de flanse mai inguste sau un set de overfendere ar rezolva problema.

To the limits! And beyond.

Minuni se intimpla numai celor ce cred in ele!

Cred in minuni. Si nu incetez s-o fac.

Link spre comentariu

Bravo Levi !!! Sunt impresionat.

Daca imi dai voie o observatie, flansele de la roti sunt putin cam prea late, si, pe de o parte, ingreuneaza foarte mult ansamblu roata, pe de alta parte, cind masina ruleaza, arunca noroi peste tot si nu o sa se mai vada chek-pointurile din interior. Un set de flanse mai inguste sau un set de overfendere ar rezolva problema.

Poate ca o sa fac masina mai ingusta(nu ar fi prea greu), insa deocamdata ramane asa. Ref Noroi... Ai vazut Jeepul alb de pe pozele "Traseul Cupa Clujului"? protectie anti noroi?....stergatoare heavy duty :grin:

Link spre comentariu

Un singur lucru am de spus, "esti dat naibii !!!" :B , super lucrare, prin vene demult nu cred ca-ti mai curge sange ci, noroi amestecat cu pasiune de off-road, :grin: :grin: esti tare!!!!

Nu prea m-am exprimat pana acum, in legatura cu proiectele tale, dar sa stii ca te apreciez pentru rabdare si determinare!!!

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Re: Discovery EXTREME

Foarte frumoase masinutele,multa rabdare si indemanare,nu prea imi place ca nu ai pus o "little sofa" in spate,pt stii tu cine :grin: :grin: :ha: , asa ca si Max...astept si eu si nu numai eu un mic samurake :banana sa te gandesti la un proiect :grin: si...Max nu cred ca mai tine minte ,dar eu cu v_stef is am inceput un proiect de HJ60,sasiu,punti,35-uri :grin: a fost singura masina care a stat pe un terratrip :grin: :grin: Bafta in continuare !!! :hi

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare