Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Discovery EXTREME

Levo

Postări Recomandate

Re: Discovery EXTREME

...Max nu cred ca mai tine minte ,dar eu cu v_stef is am inceput un proiect de HJ60,sasiu,punti,35-uri :grin: a fost singura masina care a stat pe un terratrip ...

Bre, ce ati facut voi din plastilina poate fi bagata la "sculptura abstracta". Nu se compara cu ce face Levi :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re:

Nu stiu eu cum gasesti tu timp pt jucarii. Eu cand aveam varsta ta mergeam la femei. Si mai si munceam sa fac lovele sa pot merge prin tara....

Si acum cam tot asta facem ................nu? :ha: :banana :ha: :ypu

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

...Max nu cred ca mai tine minte ,dar eu cu v_stef is am inceput un proiect de HJ60,sasiu,punti,35-uri :grin: a fost singura masina care a stat pe un terratrip ...

Bre, ce ati facut voi din plastilina poate fi bagata la "sculptura abstracta". Nu se compara cu ce face Levi :grin: :grin: :grin:

Eu am crezut ca-i Aro. Stiti voi.. cu sasiu curbat (in toate directiile in acest caz)

@Max: Si eu am cautat 60. Nu se gaseste decat foarte mic, si si aia e fff rar.

Singura varianta e sa modifici un 80 (care se gaseste pe ebay. Miron si eu avem deja :grin: )

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Taaaaare de tot! Felicitari, este superb proiectul tau!

Cu ocazia asta am aflat si eu ca la D3 au renuntat la puntile rigide.... Neplacut.

Tine-o tot asa.

Bafta,

matteo

Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare