aztec Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Poate cativa o recunosc, astazi din pacate nu mai este sau cel putin eu nu am mai gasit-o.. Ponoarele, langa Podul Lui Dumnezeu. Mehedinti cred. Anul 2003 cred ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Posta (Oficiu postal) cea mai mare din Romania daca veneai cu un colet mai mare.. ti-l tineau afara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Posta (Oficiu postal) cea mai mare din Romania Io cea mai mare posta ... am vazut-o intr-un film. V-as spune titlul, dar nu-l mai tin minte. Adevarul e ca era o coada acolo, si culmea, au incaput toti. Nu deodata, asa pe rind, ca trebuia si tanti aia de la oficiu sa-si mai traga sufletul :ha: :ha: :ha: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate