CYO Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Sal, Imi puteti spume cum pot menaja un ambreaj in regim de off-road? Multumesc Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Menajarea Ambreiajului Ambreiaj se scrie (si se pronunta) cu "i". Am modificat eu titlul. Ambreiajul se menajeaza in acelasi fel ca si in regim "on road": - eviti socurile (cuplarea brusca, socurile ocazionale provenite de la roti), - eviti regimurile joase ale motorului (in jurul turatiei de ralanti) - in special la sarcini medii si mari - eviti patinarea excesiva la cuplarea ambreiajului (minim de timp si minim de diferenta intre vitezele de rotatie ale motorului si cutiei - adica intre volanta/placa si disc). Mai importanta este corelarea treptei din cutia de viteze sau reductorului cu conditiile din teren. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Menajarea Ambreiajului As mai adauga si cuplarea 4H sau 4L sau blocarea diferentialului (in functie de caz) inainte de a intra in mocirla sau de a ataca o urcare grava, in ideea in care, exista posibilitatea sa treci din prima nu sa cuplezi fata sau reductorul dupa ce ai ramas acolo si sa scormonesti noroiul de-a moca. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Menajarea Ambreiajului Va multumesc pentru informatii. Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Menajarea Ambreiajului eu zic sa mergi in cazuri offroad in reductor 4L 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Menajarea Ambreiajului Si ESP Off http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Menajarea Ambreiajului Si daca ai CV Automata nu se strica ambreiaju' in veci! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate