Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Singurul SUV Lamborghini

Vali alias Babu

Postări Recomandate

poate unii dintre voi stiti masina de la fostul Blindo cazino (hotel sofitel) un lamborghini blindat, il tineau in fata cazinoului, nu aveam aparat foto, dar mi-l aduc aminte bine asta prin anii `94 `96 faceau transporturi de valori cred :h5

o istorie mica am gasit si aici de unde am salvat 2 poze

http://www.sotto.ro/articol/Special/151 ... ul-LM.html

si aici

http://www.lambocars.com/archive/lm/lm.htm

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator nanuk

Re: Singurul SUV Lamborghini

lamborghini LM este dupa umila,batrana si chioara mea parere THE COOLEST SUV FUCKING EVER.daca as avea bani ar fi una din masinile din garajul meu :grin: .este urata, mica inauntru,inutila in offroad inafara de ceva desert si eventual zapada mica si batatorita.si,judecand dupa anul de fabricatie,probabil si putin fiabila :grin:

dar este puternica,este barbateasca,este Lamborghini si m-as da cu ea zilnic prin Bucuresti pentru a speria TDI urile.

LM RULES BIG TIME.este pitbullul suvurilor.ah,si nu e o masina de multinationali sau parveniti.

my dad was not a metrosexual..............

Link spre comentariu

Vizitator koala

Am si eu pe undeva prin computer o poza, scanata destul de prost, cu unul de culoare alba ... era parcat prin '94 in fata bancii Columna, era inmatriculat si circula prin Bucuresti ... ii lingeam oglinzile zilnic :ha: :ha: :ha: ... si mie-mi place cum arata hardughia asta ...

Link spre comentariu

LM RULES BIG TIME.este pitbullul suvurilor.ah,si nu e o masina de multinationali sau parveniti.

my dad was not a metrosexual..............

:ha: :bravo bine zis

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu

mai cautam si altceva, am impresia ca hummer 1 are o mica influenta, parerea mea...

Exact invers. Masina asta era lansata prin '77 daca bine tin minte. Pe vremea aia, H1 inca nu era nici in stadiu de proiect. De altfel, au recunoscut chiar si americanii ca s-au uitat putin pe gaura cheii cind au desenat forma si suspensiile independente la H1. In ce priveste motorul de pe H1, s-au jurat pe cruce ca ei l-au facut.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Am si eu pe undeva prin computer o poza, scanata destul de prost, cu unul de culoare alba ... era parcat prin '94 in fata bancii Columna, era inmatriculat si circula prin Bucuresti ... ii lingeam oglinzile zilnic :ha: :ha: :ha: ... si mie-mi place cum arata hardughia asta ...

In fata bancii Columna, mai precis la PNL si un H1 veritabil

Nu erai singurul care-i lingea oglinzile :banana

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

Pai stnd drept si gandind strimb sau invers baieti de la Lamborghini ar trebui sa faca ceva off road bun daca isi pun mintea ca doar au inceput cu constructia de tractoare. :ha: :ha: :ha:

You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep.

Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Si mie imi plac foarte mult!

din ce stiu eu au fost fabricate in 2 etape:

LM -001 cu motor 4.8 332 CP intre 1980-1983 si

LM -002 cu motor 4.8 332 CP (de pe LM -001) fabricat intre 1983-1985 sau cu motor 5.2 450 CP, fabricat intre 1985-1991.

Cu stima,

Ionut S.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Cica pt aceste LM-uri s-au facut pe atunci niste auciucuri speciale de mers prin desert pe nisip care imitau urma de camila :) ... fiecare cu ce visele lui ... oricum au fost facute pt bogatanii din zona respective nicidecum pt off-road-isti.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare