Flow Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: REDRAT400 Bine ai venit colegu :h5 Am impresia ca ne cunoastem :id , ai si un logan taxi care l spalai pe lamaita 36 ? ai avut un motor ce l ai dat pe supernova galbena ??? Daca da eu sunt baiatu cu spalatoria , daca te confund oricum o noua cunostinta nu strica niciodata :grin: :bc Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
redrat400 Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: REDRAT400 Bine ai venit colegu :h5 Am impresia ca ne cunoastem :id , ai si un logan taxi care l spalai pe lamaita 36 ? ai avut un motor ce l ai dat pe supernova galbena ??? Daca da eu sunt baiatu cu spalatoria , daca te confund oricum o noua cunostinta nu strica niciodata :grin: :bc ...eu sunt! Skoda Superb T4 syncro Logan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: REDRAT400 :W :cl :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate