Cornelia Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: un mic dar de sarbatori Felicitari! :bravo Oare cati dintre noi vom ajunge la 88 de ani? :grin: :grin: Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie. http://www.maramuresguide.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Adina Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: un mic dar de sarbatori Buna idee, ma bucur ca cineva a descoperit acel loc si ca a reusit sa implementeze aceasta actiune. Eu initial am spus ca il ajut pe Max cu niste chestiute pentru copii dar pana la urma mi-am amintit de niste orfani cu care am lucrat cand am fost voluntara si mi-am indreptat sprijinul catre ei. Felicitari din nou! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: un mic dar de sarbatori Domnilor, jos palaria. Felicitari pentru initiativa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
velum Postat Ianuarie 10, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: un mic dar de sarbatori catunul se numeste BRASEU si este situat la aprox 35-40 KM de statiunea VATA BAI, zona de trecere intre valea Crisului alb si valea Muresului Cine salveaza o viata ,salveaza o lume. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: un mic dar de sarbatori Bravo domnilor ... :hi :1 :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: un mic dar de sarbatori Bravo Domnilor! Respect si felicitari! Constat ca sunt din ce in ce mai multi oameni cu suflet. :h5 :h5 :cl :cl Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: un mic dar de sarbatori Felicitari domnilor ... :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate