Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Compresor 12v cca 8 BAR

redrat400

Postări Recomandate

Re: Compresor 12v cca 8 BAR

compresoare fiabile gasesti la ARB....sau T-Max.....in alta ordine de idei.....ce faci cu 8 atm? :grin:

pune sirena de locomotiva

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

compresoare fiabile gasesti la ARB....sau T-Max.....in alta ordine de idei.....ce faci cu 8 atm? :grin:

Curatenie in duba, umflat roti, unelte pneumatice, suflat orice, barbeque, si de ce nu o goarna de locomotiva. In trafic :pr

Skoda Superb

T4 syncro

Logan

Link spre comentariu

ptr asa ceva iti trebuie altceva....cu ARB si T-Max....doar ptr gume...ptr curatenie ....scule pneumatice....faci instalatie de aer comprimat pe masina ptr ca ai nevoie de un debit mare de aer :grin:

Link spre comentariu

Deoarece Touaregul din fabrica vine fara roata de rezerva ( doar un kit de reparatie + compresor) si eu as dori asa ceva. In buna traditie a dealerilor turci din Germania ( tu-i in gura ! ) compresorul a fost sterpelit !

Oare cum as putea face rost si eu de un compresor de asta profi ?

Oare aia din Anglia trimit marfa si in Romania ? Are cineva experienta cu plata pe ebay ?

@Unimog , tu ce compresor ai pe stoc ?

0745634366
Link spre comentariu

Vizitator hendon

Mansfield 4x4 este una dintre cele mai serioase firme cu vanzari si service pentru Land Rover si Jeep.Suna-i si vezi daca iti trimit direct in Romania,daca nu iti aduc eu unul la sfarsitul lunii ianuarie cand vin in tara.

Link spre comentariu

Stimati colegi... Am primit cadou o goarna de locomotiva... :ha: Bun, daca tot o am, as vrea s-o si montez, ca idioti care imi taie calea la drum lung sunt destui... As vrea sa stiu de unde pot face rost de un copresor care sa scoata 5 atmosfere. De fapt, as vrea sa stiu cum se face... Se leaga compresorul la bateria masinii sau trebuie o baterie suplimentara?? Va ramin recunoscator... Salutare!

"Umblati cu bine!"
Link spre comentariu

Oare cum as putea face rost si eu de un compresor de asta profi ?

Oare aia din Anglia trimit marfa si in Romania ? Are cineva experienta cu plata pe ebay ?

@Unimog , tu ce compresor ai pe stoc ?

Vezi ca are calin_vas cel ce vinde T-Max ;am luat unul si e OK, i-am montat si furtun si pistol de umflat profi si e beton.

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

Stimati colegi... Am primit cadou o goarna de locomotiva... :ha: Bun, daca tot o am, as vrea s-o si montez, ca idioti care imi taie calea la drum lung sunt destui... As vrea sa stiu de unde pot face rost de un copresor care sa scoata 5 atmosfere. De fapt, as vrea sa stiu cum se face... Se leaga compresorul la bateria masinii sau trebuie o baterie suplimentara?? Va ramin recunoscator... Salutare!

iti trebuie un rezervor de aer de minim 5 litri .... si o electrovalva de 12 V .... si poti pune orice compresor ... cu presostat ...

Editat de Astral
IMI...ISI....ITI ...NU se scriu niciodata cu cratima ! https://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=1117708#post1117708
cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

SALUTAM!

Caut un compresor care sa functioneze la 12V, sa poata furniza o presiune de 8 bari si un debit de aer rezonabil la un pret rezonabil. Aaaaaa... SUPER FIABIL !!!

ASTEPT SUGESTIILE VOASTRE.

MULTUMESC!

Poate te intereseaza asa ceva:

:D
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare