redrat400 Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 SALUTAM! Caut un compresor care sa functioneze la 12V, sa poata furniza o presiune de 8 bari si un debit de aer rezonabil la un pret rezonabil. Aaaaaa... SUPER FIABIL !!! ASTEPT SUGESTIILE VOASTRE. MULTUMESC! Skoda Superb T4 syncro Logan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Compresor 12v cca 8 BAR compresoare fiabile gasesti la ARB....sau T-Max.....in alta ordine de idei.....ce faci cu 8 atm? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Compresor 12v cca 8 BAR compresoare fiabile gasesti la ARB....sau T-Max.....in alta ordine de idei.....ce faci cu 8 atm? :grin: pune sirena de locomotiva forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Compresor 12v cca 8 BAR una de aia o sa-mi pun eu pe Samurai....numai ca-i electrica :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Compresor 12v cca 8 BAR la ce pretentii ai...nu ai sa gasesti niciodata.....mai ales 8 bari si bani putini..... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
redrat400 Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Compresor 12v cca 8 BAR compresoare fiabile gasesti la ARB....sau T-Max.....in alta ordine de idei.....ce faci cu 8 atm? :grin: Curatenie in duba, umflat roti, unelte pneumatice, suflat orice, barbeque, si de ce nu o goarna de locomotiva. In trafic :pr Skoda Superb T4 syncro Logan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Compresor 12v cca 8 BAR ptr asa ceva iti trebuie altceva....cu ARB si T-Max....doar ptr gume...ptr curatenie ....scule pneumatice....faci instalatie de aer comprimat pe masina ptr ca ai nevoie de un debit mare de aer :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Compresor 12v cca 8 BAR Am pe stoc Viair care indeplineste conditiile suna-ma maine pe 0720663333 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator hendon Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Compresor 12v cca 8 BAR Ceva de genul asta? http://cgi.ebay.co.uk/JEEP-4X4-LAND-ROV ... 240%3A1318 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Compresor 12v cca 8 BAR Ceva de genul asta? http://cgi.ebay.co.uk/JEEP-4X4-LAND-ROV ... 240%3A1318 Deoarece Touaregul din fabrica vine fara roata de rezerva ( doar un kit de reparatie + compresor) si eu as dori asa ceva. In buna traditie a dealerilor turci din Germania ( tu-i in gura ! ) compresorul a fost sterpelit ! Oare cum as putea face rost si eu de un compresor de asta profi ? Oare aia din Anglia trimit marfa si in Romania ? Are cineva experienta cu plata pe ebay ? @Unimog , tu ce compresor ai pe stoc ? 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator hendon Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Compresor 12v cca 8 BAR Mansfield 4x4 este una dintre cele mai serioase firme cu vanzari si service pentru Land Rover si Jeep.Suna-i si vezi daca iti trimit direct in Romania,daca nu iti aduc eu unul la sfarsitul lunii ianuarie cand vin in tara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Compresor 12v cca 8 BAR Daca nu gasesc in tara ( poate are Zoli- Unimog din Brasov ) am sa apelez la tine. Dau cand vii :x :grin: 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Compresor 12v cca 8 BAR :ha: :ha: :ha: dupa ce pui scula ne trimiti link-ul sa vedem si noi cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Compresor 12v cca 8 BAR :ha: :ha: Lipovene , era sa ma cac pe mine de ras , pai aia chiar e luata de la locomotiva ! :ha: 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Compresor 12v cca 8 BAR Lipovene , sunt pe skype cu vreo 7 amici rulotisti , le-am dat linkul si acum aud de la toti 7 claxoane ! :ha: :ha: :ha: P.S. Scuze de off-topic dar Lipoveanul a-nceput ! :ha: :ha: :ha: 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Compresor 12v cca 8 BAR http://global.ebay.com/Dual_Locomotive_ ... 16800/item The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Compresor 12v cca 8 BAR Stimati colegi... Am primit cadou o goarna de locomotiva... :ha: Bun, daca tot o am, as vrea s-o si montez, ca idioti care imi taie calea la drum lung sunt destui... As vrea sa stiu de unde pot face rost de un copresor care sa scoata 5 atmosfere. De fapt, as vrea sa stiu cum se face... Se leaga compresorul la bateria masinii sau trebuie o baterie suplimentara?? Va ramin recunoscator... Salutare! "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Compresor 12v cca 8 BAR Oare cum as putea face rost si eu de un compresor de asta profi ? Oare aia din Anglia trimit marfa si in Romania ? Are cineva experienta cu plata pe ebay ? @Unimog , tu ce compresor ai pe stoc ? Vezi ca are calin_vas cel ce vinde T-Max ;am luat unul si e OK, i-am montat si furtun si pistol de umflat profi si e beton. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Compresor 12v cca 8 BAR Intr-o butelie de aer (sa spunem bullbaru` fata) cam cate atmosfere baga T-Maxu` ? OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 (editat) Re: Compresor 12v cca 8 BAR Stimati colegi... Am primit cadou o goarna de locomotiva... :ha: Bun, daca tot o am, as vrea s-o si montez, ca idioti care imi taie calea la drum lung sunt destui... As vrea sa stiu de unde pot face rost de un copresor care sa scoata 5 atmosfere. De fapt, as vrea sa stiu cum se face... Se leaga compresorul la bateria masinii sau trebuie o baterie suplimentara?? Va ramin recunoscator... Salutare! iti trebuie un rezervor de aer de minim 5 litri .... si o electrovalva de 12 V .... si poti pune orice compresor ... cu presostat ... Editat Decembrie 18, 2018 de Astral IMI...ISI....ITI ...NU se scriu niciodata cu cratima ! https://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=1117708#post1117708 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZR Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Compresor 12v cca 8 BAR SALUTAM! Caut un compresor care sa functioneze la 12V, sa poata furniza o presiune de 8 bari si un debit de aer rezonabil la un pret rezonabil. Aaaaaa... SUPER FIABIL !!! ASTEPT SUGESTIILE VOASTRE. MULTUMESC! Poate te intereseaza asa ceva: :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZR Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Compresor 12v cca 8 BAR Si descrierea completa.Sunt pe stoc la preturi fff mici.Detalii la 0722252100 Alex. :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Compresor 12v cca 8 BAR o solutie completa http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TRAIN-AI ... ccessories DA CLIC SA VEZI CUM SUNA ... pe film .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
redrat400 Postat Ianuarie 24, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: Compresor 12v cca 8 BAR Multumesc pt oferte? Sunt destule... Skoda Superb T4 syncro Logan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate