Vizitator calin 4x4 Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 salut tuturor. calin musca din arad, 29 de ani, mai vechi in off road, dar pe 2 roti ( yamaha WR450F ), tocmai mi-am tras un Y60 de rupt. revin cu poze. on road NAVARA D40 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: salutari din arad Salut! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: salutari din arad Salut Calin. Bine ai venit! 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: salutari din arad Bine ai venit :h5 "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: salutari din arad :W noroaie multe ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: salutari din arad Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: salutari din arad Salutare si bun venit ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: salutari din arad BINE AI BENIT :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: salutari din arad bine ai venit caline.... daca reuseste ricu manopera "ambreaj", mine o sa te indragostesti definitiv de offroad pe 4 roti... o sa vezi forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: salutari din arad Salut! Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: salutari din arad Bun venit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: salutari din arad Salut Calin si bine ai venit!!! :h5 range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: salutari din arad :W men :W Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: salutari din arad :W in :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: salutari din arad te saluta fratele Adamu',posesor nebun de yz 450 2009,nou nout in folie.Mi-i l-am tras de Mos Craciun!ca sa ma laud si eu,nu numai tu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: salutari din arad Salut,Bine ai venit!! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: salutari din arad bine ai venit! 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany1eo Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: salutari din arad Salut, Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: salutari din arad Welcome!! Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator calin 4x4 Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: salutari din arad mulÅ£umesc pt primire. Am ieÅŸit sâmbătă un pic, am mai enervat pe câte unul :p (nu ne naÅŸtem învăţaÅ£i) , dar a fost super ok, aÅŸtept suspensia ÅŸi blocantul spate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate