john.helot Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 [youtube:2ngi40f3] [/youtube:2ngi40f3] Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: cine face legea :) Tractorul a murit !!! Traiasca tractorul !!! :x :ha: trebuie sa`i facem o sectiune dedicata la "oldies but goldies " :cl ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: cine face legea :) La chestia asta cred ca gumele au contat cel mai mult. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: cine face legea :) cu sau fara gume de cele mai multe ori tractorul face legea... 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: cine face legea :) Sa-si puna mana pe inima cati sunt aici sa spuna ca n-au fost scosi niciodata cu tractorul. 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: cine face legea :) Sa-si puna mana pe inima cati sunt aici sa spuna ca n-au fost scosi niciodata cu tractorul. Eu am fost. Geppeto stie. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: cine face legea :) spunea cineva ...demult.... pe alalalt forum....ca decat sa mai bage jdemii de euroi in masina ...mai bine si-ar lua un TAF si ar inchide gura la multi :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: cine face legea :) Sa-si puna mana pe inima cati sunt aici sa spuna ca n-au fost scosi niciodata cu tractorul. si eu....atit de grav a fost ca au trebuit doua tractoare 4x4....ca doar unu se ridica pe doua roti si a mai trebuit unu sa-l tina pe al doilea cu rotile jos...si tot ne-a luat jumate de zi sa scot animalu din mlastina ca tare-i mai placea acolo...(era vorba de un camion) zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: cine face legea :) O zicala din popor zice - cu cat e mai tare jeep-ul cu atat mai departe ai de mers dupa tractor :ha: :ha: :ha: Mai stiu una - jeep-ul este o masina care se va impotmoli acolo unde altele nu vor ajunge :ha: :ha: "jeep" - cum in sensul eronat numeste poporul orice masina de teren :grin: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: cine face legea :) Vitalies, astea doua zicale o sa le notez la loc de cinste, sa le vad cand ma ia entuziasmul si sunt singur :) Eu am patit-o deocamdata pe prima. Nu m-a scos un tractor ci o Navara pregatita ca lumea de offroad, dar partea cu "cu atat mai departe trebuie sa mergi dupa ajutor" chiar a fost adevarata. Eram in varf de munte, aveam de mers 7 km pana la primul loc unde sa cer ajutor si Samuraiul meu era afundat bine mersi in vreo 40 cm de zapada inghetata. S-a rupt cu mine crusta de deasupra si nici nu mi-a dat seama cat de adanca era acolo. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: cine face legea :) ale reaku navarele astea.... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: cine face legea :) Mai.... da, ale reaku rau. Ciudate obiceiuri au. Ba tracteaza Samuraie prinse in zapada, ba plutesc deasupra zapezii in timp ce Samuraistii dau din greu la lopata ca sa poata trece :) Cand ti-am vazut magaoaia navigand intr-un nor de zapada spre mine, am zis ca nu se poate asa ceva. Continui sa mor de ciuda ca in loc sa pozez momentul am stat cu gura cascata. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: cine face legea :) :ha: :ha: :ha: reeditam daca vrei zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: cine face legea :) si eu am ramas pe un fel de parau... langa autostrada ca teoretic se contruieste, au venit baietii aia cu 2 navara la care le-am explicat ca se vor inpotmali si ei daca se baga, dar nu m-au crezut... asa ca in 5 min erau 3 masini blocate pe parau, dar baietii dibaci au chemat repede un "grader " nu stiu cum se numeste exact dar am pus o poza. avea cred ca vreo 20-30tone. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: cine face legea :) Era undeva un video cu o Toyota LJ 70 care tragea un tractor :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: cine face legea :) Acela era Svej. Si eu am tras cu LJ-ul un Unimog, dar si pe mine m-au tras altii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate