Vizitator B-69-BEM Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Salut, 1.Am gasit un G-350 td din 1992 de vanzare,cum pot verifica ce rapoarte are ? 2.Sa ma multumesc sa o urc pe 33-uri ? 3.Sau pe 35-uri ? 4.Am inteles ca pe 35" pot sa o urc doar cu un body-lift,si ceva conducte prelungite,bineinteles si cu ceva flanse ca sa compensam,e ok ? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Cum pot verifica ce rapoarte are ? 1.cu seria de sasiu 2.e lunga sau scurta? 3. idem 4. vezi ca la 35 trebuie sa corectezi si unghiul la punte.e masina lui Strutzy cumva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator B-69-BEM Postat Ianuarie 9, 2009 Partajează Postat Ianuarie 9, 2009 Re: Cum pot verifica ce rapoarte are ? 2.+3. e lunga 4. cine e strutzy ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi is Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Cum pot verifica ce rapoarte are ? G 350 modelul de serie indiferent ca e lunga, scurta sau cabrio are raportul final de 4,11. La roti ,depinde ce vrei sa faci cu masina. Pentru o masina de tura sint suficiente cele de 33" si nu este nevoie de nici o modificaare suplimentara Toti iti vor binele, asa ca nu-i lasa sa ti-l ia! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Cum pot verifica ce rapoarte are ? daca e lung probabil ca este fie cel gri metalizat cu nr de germania fie cel alb inmatriculat in RO, sau? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator B-69-BEM Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Cum pot verifica ce rapoarte are ? @ cristi is multumesc. @ nanuk e cea gri cu nr de germania,e buna masina? cine e strutzy ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Cum pot verifica ce rapoarte are ? Masina o gasesti si aici pe forum,la Mercedes si la Prezentarea membrilor.Strutzy alias Daniel1234 este adica nu mai este pe forum,si-a luat BAN (sa fie la el acolo). L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Cum pot verifica ce rapoarte are ? Vezi viewtopic.php?f=8&t=4616, mai ales in partea a doua. Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Cum pot verifica ce rapoarte are ? @ cristi is multumesc. @ nanuk e cea gri cu nr de germania,e buna masina? cine e strutzy ? tu esti strutzy sau daniel4x4 un om de mare caracter :pt 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 Re: Cum pot verifica ce rapoarte are ? Si eu am 350 TD(scurt) din 93, si cateodata pe la concursuri se mai incingea..... dupa care am dat jos un strat de 15mm de noroi de pe radiatoare si gata, nu se mai incinge. Am pus pe ea suspensii OME si Simex-uri pe 35 fara sa modific nimic la ea.... mai atinge un pic la incrucisari de axe mai tapene dar nimic deranjant. In rest a trebuit sa-i modific rapoartele din diferentiale ( acum am 6,17 sau cam asa ceva ) pentru ca se misca cam greu cu anvelopele noi. Mai departe, bafta... ce sa zic , cred ca ai luat o masina buna. Te vei convinge tu! Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate