Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cum pot verifica ce rapoarte are ?

Vizitator B-69-BEM

Postări Recomandate

Vizitator B-69-BEM

Salut,

1.Am gasit un G-350 td din 1992 de vanzare,cum pot verifica ce rapoarte are ?

2.Sa ma multumesc sa o urc pe 33-uri ?

3.Sau pe 35-uri ?

4.Am inteles ca pe 35" pot sa o urc doar cu un body-lift,si ceva conducte prelungite,bineinteles si cu ceva flanse ca sa compensam,e ok ?

Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator nanuk

Re: Cum pot verifica ce rapoarte are ?

1.cu seria de sasiu

2.e lunga sau scurta?

3. idem

4. vezi ca la 35 trebuie sa corectezi si unghiul la punte.e masina lui Strutzy cumva?

Link spre comentariu

G 350 modelul de serie indiferent ca e lunga, scurta sau cabrio are raportul final de 4,11.

La roti ,depinde ce vrei sa faci cu masina. Pentru o masina de tura sint suficiente cele de 33" si nu este nevoie de nici o modificaare suplimentara

Toti iti vor binele, asa ca nu-i lasa sa ti-l ia!
Link spre comentariu

Vizitator nanuk

daca e lung probabil ca este fie cel gri metalizat cu nr de germania fie cel alb inmatriculat in RO, sau?

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Si eu am 350 TD(scurt) din 93, si cateodata pe la concursuri se mai incingea..... dupa care am dat jos un strat de 15mm de noroi de pe radiatoare si gata, nu se mai incinge.

Am pus pe ea suspensii OME si Simex-uri pe 35 fara sa modific nimic la ea.... mai atinge un pic la incrucisari de axe mai tapene dar nimic deranjant. In rest a trebuit sa-i modific rapoartele din diferentiale ( acum am 6,17 sau cam asa ceva ) pentru ca se misca cam greu cu anvelopele noi. Mai departe, bafta... ce sa zic , cred ca ai luat o masina buna. Te vei convinge tu!

Mercedes G350

Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde

Toyota Land Cruiser 120

Toyota HDJ 80

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare