Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

prezentare cu efect intarziat

Vizitator Adina

Postări Recomandate

Vizitator Adina

Am intarziat sa ma prezint pt ca nu consideram ca sunt un element de luat in seama pe aici,dar pentru ca mai si postez m-am gandit ca ar fi frumos sa respect cerintele forumului.

Ma numesc Adina, am 20 de ani si sunt din Baia Mare. Studentesc in Cluj Napoca si am avut ocazia sa ies cu baietii din Club 4x4 de cateva ori,prin zona sau prin tara,ceea ce nu regret deloc.

Microbul off-road m-a prins datorita membrilor din Baia Mare care au acceptat un personaj fara carnet alaturi de ei.

Daca as avea posibilitatea financiara, mi-as achizitiona o veverita (probabil un SJ 413) pentru ca am vazut cam ce face in actiune: e mica, da rea.

Sunt pasionata de fotografie si advertising (ceea ce si studiez) si de cand tot citesc ce se intampla pe aici ma bate gandul sa acumulez cunostintele necesare sa fiu copilot.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: prezentare cu efect intarziat

bine ai venit... dupa 25 de posturi e cam tarziu

imi pare bine sa te cunosc

:hi

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Re: prezentare cu efect intarziat

:W

si baga niscavai poze din off road daca esti pasionata de fotografie.

You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep.

Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare