Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salutare din Sibiu

David

Postări Recomandate

Sunt sibian am 30 de ani , am profitat de ocazie si miam satisfacut o dorinta de a avea ceva 4x4 am achizitionat un Jeep Cheroke Sport . Masina era o necesitate pentru am imi inlesni accessul la locatile de catarat, scufundare si drumetii montane . Desi sunt in domeniul IT acuma am plecat de la mecanica ( liceul IPAS Sibiu - Mecanic Motoare Termice) . Imi plac masinile de orce gen iesirile in natura aventura si compania de calitate. Am cumparat masina fara sa studiez in prealabil prea multe .. a fost ceva spontan :) Masina este din 2003 prima inmatriculare 2004 sper sa fie ceva de capul ei si sa fie un inceput . Ce sa mai zic altceva ... ma bucur ca v-am gasit forumul ,am citit de vreo cateva zile intruna :)

Am atasat si 2 poze ca nu am apucat inca sa fac mai multe

Degeaba gandesti daca esti prost!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Salutare din Sibiu

bine ai venit...eu fac noroi la poarta din cauza serviciului.....si-mi place;)...hehhehhe...poate o sa iesim intr-o zii...eu stau mai mult in cluj decit in bucuresti....ceao! :W

Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;)
Link spre comentariu

Re: Salutare din Sibiu

Va multumesc tuturor pentru urari si pentru calduroasa primire :) Sunt pe langa cu domeniul dar sper sa invat cat mai multe .

Am facut motocros in tinerete .. acum 16 17 ani dar era pe doua rotii si stiu placerea noroiului dar pe 4 inca nam incercat :)

Sper sa nu stresez lumea cu intrebari si mai ales sa supar pe cineva , ca membru pe forumuri am fost si sunt de 2 3 ani pe forumul logan care acuma in sibiu sa dezvoltat simtitor . Sper sa ne intalnim si noi mai ales "vecini" care suntem in zona sa discutam si sa ne cunoastem mai bine

Degeaba gandesti daca esti prost!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare