David Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Sunt sibian am 30 de ani , am profitat de ocazie si miam satisfacut o dorinta de a avea ceva 4x4 am achizitionat un Jeep Cheroke Sport . Masina era o necesitate pentru am imi inlesni accessul la locatile de catarat, scufundare si drumetii montane . Desi sunt in domeniul IT acuma am plecat de la mecanica ( liceul IPAS Sibiu - Mecanic Motoare Termice) . Imi plac masinile de orce gen iesirile in natura aventura si compania de calitate. Am cumparat masina fara sa studiez in prealabil prea multe .. a fost ceva spontan :) Masina este din 2003 prima inmatriculare 2004 sper sa fie ceva de capul ei si sa fie un inceput . Ce sa mai zic altceva ... ma bucur ca v-am gasit forumul ,am citit de vreo cateva zile intruna :) Am atasat si 2 poze ca nu am apucat inca sa fac mai multe Degeaba gandesti daca esti prost! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Salutare din Sibiu hello hello !! :W pe forumul :cl ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Salutare din Sibiu Bine ai venit si sa o stapanesti sanatos. :W in :cl "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Salutare din Sibiu Felicitari pentru achizitie! cat ai dat pe el? :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
David Postat Ianuarie 10, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Salutare din Sibiu Felicitari pentru achizitie! cat ai dat pe el? :W 10.000 Degeaba gandesti daca esti prost! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Salutare din Sibiu bine ai venit...eu fac noroi la poarta din cauza serviciului.....si-mi place;)...hehhehhe...poate o sa iesim intr-o zii...eu stau mai mult in cluj decit in bucuresti....ceao! :W Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Salutare din Sibiu :W in :cl Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Salutare din Sibiu Bine ai venit !!! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Salutare din Sibiu Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Salutare din Sibiu :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Salutare din Sibiu :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Salutare din Sibiu :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Salutare din Sibiu :W vecine!!!ce masina marfa ti-ai tras!!!!!s-o folosesti sanatos!bine ai venit la :cl !"vecinu' din Medias" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
David Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Salutare din Sibiu Va multumesc tuturor pentru urari si pentru calduroasa primire :) Sunt pe langa cu domeniul dar sper sa invat cat mai multe . Am facut motocros in tinerete .. acum 16 17 ani dar era pe doua rotii si stiu placerea noroiului dar pe 4 inca nam incercat :) Sper sa nu stresez lumea cu intrebari si mai ales sa supar pe cineva , ca membru pe forumuri am fost si sunt de 2 3 ani pe forumul logan care acuma in sibiu sa dezvoltat simtitor . Sper sa ne intalnim si noi mai ales "vecini" care suntem in zona sa discutam si sa ne cunoastem mai bine Degeaba gandesti daca esti prost! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Salutare din Sibiu :W ...si dupa semnatura cred ca stai in valea aurie...daca ma insel scuze, oricum fain acaretu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
David Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Salutare din Sibiu :W ...si dupa semnatura cred ca stai in valea aurie...daca ma insel scuze, oricum fain acaretu Da :) nu am stiut ca semnatura e asa de cunoscuta :) Degeaba gandesti daca esti prost! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Salutare din Sibiu pai daca te am in lista de messinger .... :h5 :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Salutare din Sibiu :W :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
David Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Salutare din Sibiu Florine tu esti ? Tulai mica e lumea :)) Degeaba gandesti daca esti prost! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Salutare din Sibiu eu sunt mai ...greu te prinzi ... :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate