-pedro- Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Salut Sunt posesorul unei masini Vitara 97 adusa din UK .Cer ajutorul celora care sunt amabili sa ma sfatuiasca.Dupa blocarea manuala a rotilor si cuplarea in 4x4 se aude o bataie (un tacanit) nu foarte puternica,dar sesizabila, dreapta fata.Se poate ca MRL -ul sa nu cupleze eficient sau planetara are probleme?Si care ar fi rezolvarea .Multumiri anticipate!!! Suzzy Grand Vitara 1.6 16 v sport Renault Megane coupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reax Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: Bataie (tacanit ) planetara aceiasi chestie si la mine! toate fac asa sau chiar e o problema?! in rest masina se comporta perfect. 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
-pedro- Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Bataie (tacanit ) planetara Ma bate gandul sa desfac sistemul de blocare a rotilor (care la masina mea e manual) sa scot planetara sa vad daca are canelurile tocite sau alte defecte.Normal nu poate fi sa tacane asa.Avantajul este ca nefiind cuplata decat in 4x4 aceea planetara nu este folosita intens.Dar tocmai de aceea ar trebui sa fie ok .....hmmm ciudat.Sfaturi..pareri va rog !! Suzzy Grand Vitara 1.6 16 v sport Renault Megane coupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudordodo Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Bataie (tacanit ) planetara Salut! Si la Vitara mea e aceeasi problema,cand e cuplat 4x4 se aude ca un carait/rontait pe dreapta fata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
-pedro- Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Bataie (tacanit ) planetara O fi o problema din ciclul ,,asa face toate :T ,,.Daca cineva a rezolvat-o cumva rugam sa ne lumineze.Imi e teama sa nu cedeze planetara cu pricina,tacanitul daca nu e daunator il pot ignora!! Suzzy Grand Vitara 1.6 16 v sport Renault Megane coupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Bataie (tacanit ) planetara am avut vreo 20 de vitara.NICI UNA NU A FACUT ASA!!!samuraie am mai avut la care le batea planetara sau planetarele!si acum am unul.nu stiu exact care e treaba,ca nu ma pricep deloc la mecanica!eu doar le aduc si le vand.cred 90%ca sunt planetarele(daca face numai pe o parte e planetara respectiva}.nu stiu daca poate fi si de la mrl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Ianuarie 12, 2009 Partajează Postat Ianuarie 12, 2009 Re: Bataie (tacanit ) planetara salut. Am avut aceeasi problema la un Ford Maverick si a trebuit sa scimb un cap de planetara. Sper sa nu iti zic prostii dar merita verificat . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Naivatco Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Bataie (tacanit ) planetara planetara...... evident, partea dinspre oala . daca face figura asta la mers in curba stransa..... mai merge, dar daca rontaie si in linie dreapta..... nu mai are mult. oricum trebuie desfacut si inspectat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate