Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bataie (tacanit ) planetara

-pedro-

Postări Recomandate

Salut

Sunt posesorul unei masini Vitara 97 adusa din UK .Cer ajutorul celora care sunt amabili sa ma sfatuiasca.Dupa blocarea manuala a rotilor si cuplarea in 4x4 se aude o bataie (un tacanit) nu foarte puternica,dar sesizabila, dreapta fata.Se poate ca MRL -ul sa nu cupleze eficient sau planetara are probleme?Si care ar fi rezolvarea .Multumiri anticipate!!!

Suzzy Grand Vitara 1.6 16 v sport

Renault Megane coupe

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Bataie (tacanit ) planetara

Ma bate gandul sa desfac sistemul de blocare a rotilor (care la masina mea e manual) sa scot planetara sa vad daca are canelurile tocite sau alte defecte.Normal nu poate fi sa tacane asa.Avantajul este ca nefiind cuplata decat in 4x4 aceea planetara nu este folosita intens.Dar tocmai de aceea ar trebui sa fie ok .....hmmm ciudat.Sfaturi..pareri va rog !!

Renault Megane coupe

Link spre comentariu

O fi o problema din ciclul ,,asa face toate :T ,,.Daca cineva a rezolvat-o cumva rugam sa ne lumineze.Imi e teama sa nu cedeze planetara cu pricina,tacanitul daca nu e daunator il pot ignora!!

Renault Megane coupe

Link spre comentariu

am avut vreo 20 de vitara.NICI UNA NU A FACUT ASA!!!samuraie am mai avut la care le batea planetara sau planetarele!si acum am unul.nu stiu exact care e treaba,ca nu ma pricep deloc la mecanica!eu doar le aduc si le vand.cred 90%ca sunt planetarele(daca face numai pe o parte e planetara respectiva}.nu stiu daca poate fi si de la mrl

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare