Vizitator Patrolic Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Va salut, sunt un membru nou pe forum, din Botosani. Am achizitionat un Patrol GR recent si as dori sa schimb bucsele de sub caroserie (stiu doar ca sunt 4), dar nu stiu cum se cheama. Va rog ajutati-ma sa stiu ce sa cer. Unii spun ca sunt bucsele de la sasiu, altii ca sunt cele de caroserie. Sunt confuz. Please, help! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Schimb bucse caroserie Patrol GR dar ce te face sa schimbi bucsele? 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Patrolic Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Schimb bucse caroserie Patrol GR Bat destul de tare in teren, mai ales ca e cam frig in perioada asta. Daca nu e nici un pericol, nu ma grabesc, dar nu stiu daca mai pot merge asa sau nu. Din acest motiv am nevoie de ajutor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: Schimb bucse caroserie Patrol GR Poate bucsele de la tiranti....ca de la caroserie sau sasiu...poate doar sa/i faci un body lift. Daca vrei mai multe informatii sau suport tehnic suna la Sorin...Voronet...Gura humorului...0745811301 Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Schimb bucse caroserie Patrol GR Va salut, sunt un membru nou pe forum, din Botosani. Am achizitionat un Patrol GR recent si as dori sa schimb bucsele de sub caroserie (stiu doar ca sunt 4), dar nu stiu cum se cheama. Va rog ajutati-ma sa stiu ce sa cer. Unii spun ca sunt bucsele de la sasiu, altii ca sunt cele de caroserie. Sunt confuz. Please, help! sunt ........... 8buc ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Schimb bucse caroserie Patrol GR Va salut, sunt un membru nou pe forum, din Botosani. Am achizitionat un Patrol GR recent si as dori sa schimb bucsele de sub caroserie (stiu doar ca sunt 4), dar nu stiu cum se cheama. Va rog ajutati-ma sa stiu ce sa cer. Unii spun ca sunt bucsele de la sasiu, altii ca sunt cele de caroserie. Sunt confuz. Please, help! sunt ........... 8buc ! Si o galagie de bani .. Si nu sunt la fel Intreaba la "al padrino " Cati km are fierul ? "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Schimb bucse caroserie Patrol GR Nike, stai lin ... omu' ieste din Botsani! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Schimb bucse caroserie Patrol GR sunt ........... 8buc ! Stii cumva rezistenta la compresiune si la sectionare la cele originale??? Am gasit ceva care rezista la 10.000 Nm la compresiune si 5.000 Nm la sectionare. Nu stiu cit costa una originala, dar astea erau undeva la 120 lei/buc. Faza e ca nu stiu daca fac fata. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Patrolic Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Schimb bucse caroserie Patrol GR Nike, stai lin ... omu' ieste din Botsani! Ce vrei sa zici cu asta,prietene? Fii mai explicit sa vad si eu la ce faci aluzie cu postarea ta? Ai cuvantul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Patrolic Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Schimb bucse caroserie Patrol GR Va salut, sunt un membru nou pe forum, din Botosani. Am achizitionat un Patrol GR recent si as dori sa schimb bucsele de sub caroserie (stiu doar ca sunt 4), dar nu stiu cum se cheama. Va rog ajutati-ma sa stiu ce sa cer. Unii spun ca sunt bucsele de la sasiu, altii ca sunt cele de caroserie. Sunt confuz. Please, help! sunt ........... 8buc ! Si o galagie de bani .. Si nu sunt la fel Intreaba la "al padrino " Cati km are fierul ? 250,000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Schimb bucse caroserie Patrol GR Avocatul Poporului zice: -in Botosani nu este magazin Al Padrino simplu :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Schimb bucse caroserie Patrol GR Ce vrei sa zici cu asta,prietene? Fii mai explicit sa vad si eu la ce faci aluzie cu postarea ta? Ai cuvantul Cu asta vreau sa zic urmatoarele: Labagii astia de la Al Padrino dau piesele pe potriveala (nu dau piese pe origine, doar echivalenta - marca cea mai intalnita CARGO) sens in care daca gasesti o piesa la ei care sa "potriveasca pe vorbe" cat de cat si se incumeta sa ti-o trimita ramburs sau cu banii in avans (cum cer toti m...tii de arabeti sau turci care fac negot cu piese) si din nefericire piesa a fost comandata "la extern" sau nu potriveste NU ITI MAI DAU BANII INAPOI! Ideal este sa vii la ei cu piesa sau sa trimiti pe cineva sa faca masuratorile la fata locului ...si dupa aia sa le dai banu'. Alpadrino exista numai in Bucuresti si omul e din Botosani ... Cam asta era aluzia mea ... o fu' greu sa intelegi? :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Patrolic Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Schimb bucse caroserie Patrol GR Nu e problema, daca stiu ce bucse sunt le comand pe Ebay sau la Luigi. Oricum de doua-trei ori pe luna ajung in Bucuresti asa ca nici la Al Padrino cu ar fi greu de comandat. Principala problema e sa stiu exact ce sa comand si cate buc. sunt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Schimb bucse caroserie Patrol GR Vezi ca au catalog la al padrino....eu am luat,dupa catalog nu au gasit dar vizual /comparativ cu relicvele erau identice..... :P Cucoanele de acolo ti-ar vinde si o bicicleta daca ai inghiti-o ca bucsa :ha: :ha: :ha: la pret de Porsche :ha: :ha: Am plecat si cu scan din catalog pe stik dupa dezbateri interminabile cu ele :ha: :ha: :ha: Am incercat sa atasez scan-ul dar nu merge,are extensia .Tif...ceva dac vrei il pun pe mail,dar este de Nissan 160,nu te ajuta cu nimik...insista pe mail si telefon si sigur te alegi cu pagina de catalog...,nu comanda nimik pina nu verifici...mie vroiau sa-mi vinda ceva de Iveco ca semanau bucsile dar alea aveau ceva metalic la interior, :P cica mai bune si mai scumpe... :ha: :ha: :ha: Bafta! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Schimb bucse caroserie Patrol GR pana la astea 8 tampoane cred ca ai altele de facut inainte .... ( astea si daca sunt mai obosite masina nu le simte) cred ca ai cu toul alte probleme pe dedesupt .... fa-i o constatare la sange.....si lasa tampoanele dintre sasiu - caroserie mai la urma ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Patrolic Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Schimb bucse caroserie Patrol GR Surpriza! Astazi nu am auzit nici un zgomot, chiar la trecerea peste denivelari (pe sosea). Sunt tot mai confuz! Cred ca am sa merg pe la Sorin Covaliu, la Gura Humorului. E taticul Patroalelor prin zona. Sigur el ma va lamuri. Salutari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Schimb bucse caroserie Patrol GR Nike, stai lin ... omu' ieste din Botsani! Ce vrei sa zici cu asta,prietene? Fii mai explicit sa vad si eu la ce faci aluzie cu postarea ta? Ai cuvantul Simt o ironie in tastele tale :P "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Patrolic Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Schimb bucse caroserie Patrol GR Nike' date=' stai lin ... omu' [i']ieste [/i]din Botsani! Ce vrei sa zici cu asta,prietene? Fii mai explicit sa vad si eu la ce faci aluzie cu postarea ta? Ai cuvantul Simt o ironie in tastele tale :P Simti bine. Am crezut ca yonutz facea mista de faptul ca sunt din Botosani (intra-devar cred ca are dreptate ca sunt multi tarani pe aici). In postul urmator a explicat sensul postarii lui. Asta a fost motivul pentru care m-am exprimat asa. Dar, my mistake......am inteles gresit! Totul e super ok acum.....va salut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Schimb bucse caroserie Patrol GR :ha: :ha: :ha: :ha: Sfat practic: Aici nimeni nu te face taran decit daca o demonstrezi de minim 3 ori :ha: :ha: :ha: ,persisti in prostia ta si atunci char esti......nu trebuie sa te faca nimeni :grin: Stai linistit,din fata calculatorului pare mai ciudat citeodata ,conversatia poate lua drumuri dubioase dar numeni nu are rea vointa,indiferent ca esti din Bucuresti,Tg-Mures sau Cucuietii din Deal......eu asta am simtit intotdeauna pe forumul asta si sunt de la tara :grin: ....chiar daca acum stau in Buc big City- :bleah :bleah Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Schimb bucse caroserie Patrol GR Bre Patrolic nu te agita ... in acest moment, chiar daca am in locatie Bucuresti (de dragul vremurilor apuse ... :bleah ...) acu' pot sa afirm mandru si foarte multumit ca sunt mult mai taran decat tine ... Stau in Popesti Leordeni ... un fel de New Jersey, printre bulgari ... :ha: ... iti dai seama ce taran sunt? :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Schimb bucse caroserie Patrol GR :ha: :ha: :ha: Daca va mai intepati mult o sa ramineti amindoi pe janta :ha: :ha: :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Patrolic Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Schimb bucse caroserie Patrol GR Bine ca suntem toti romani si ne intelegem. Mai...da cu bucsile ce fac? Cred ca voi face o verificare pe dedesupt si vad daca e ceva grav schimb, daca nu...la mai multi km. pt.mine Salutari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate