gepetto Postat Iulie 16, 2007 Partajează Postat Iulie 16, 2007 As vrea sa ma bag in ceva modificari in terranutzul meu deci un pic ridicat ,niste suspensii mai de doamne ajuta ,o solutie sa nu mai scartaie bucsile de la bara stabilizatoare de zici ca se rupe (asa face de nou ) ,MLR -uri (asa le zice la draciile alea de pe butucu fata ?) si ma rog daca a tunat cineva asa ceva astept sugestii sfaturi Masina este model terrano II 2003 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 16, 2007 Partajează Postat Iulie 16, 2007 http://web.telecom.cz/terranoII/main.htm deschide si tu toate link-urile de acolo.... sunt f multe poze , inclusiv cu modificari... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 16, 2007 Partajează Postat Iulie 16, 2007 Vorbeste si cu Luigi nissan4x4. Precis are el ceva idei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 16, 2007 Partajează Postat Iulie 16, 2007 Pentru suspensii am impresia ca are pe stoc Angus un kit OME pt teranno 2(acum cateva luni il avea). Daca vrei roti mai mari (31 ca mai mari nu merg) ar trebui sa ii pui un bodylift(cu asta te pot ajuta eu) MLR-uri manuale gasesti pe http://www.4x4parts.com De scartiait scartie bucsele de la tirantii fata si cat am avut teranno si la cate am mai lucrat nu am gasit o solutie sa le fac sa taca :cry: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 16, 2007 Partajează Postat Iulie 16, 2007 Tiranti fata la nissan terrano? Nu prea cred, ca doar nu e pe punte. :D Poate bara stabilizatoare sau brate... :P Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 16, 2007 Partajează Postat Iulie 16, 2007 Nelule mai documenteaza-te :P Bascula inferioara are o singura bucsa si un tirant care se prinde pe sasiu :D O sa-ti pun poze daca nu crezi si-ti zic ca tot tirant se cheama :!: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 1. kitul OME nu are bare de torsiune fata, pur si simplu nu se fabrica, kitul contine arcuri spate ( +30mm) amortizoare fata/spate...........atat 2. pt a ridica masina de bot trebuie sa umbli la reglajele de torsiune, asta daca barile nu sunt "lasate", ar trebui sa castigi de acolo vreo 20mm 3. pt a baga roti de 31inch, nu trebuie kit de suspensie, ci numai sa renunti la presurile fata pozele sunt pt exemplificare, masina are roti de Patrol Y60, 31", e ridicata 15 mm din barele de torsiune fata, si are inaltatoare de 20 mm pe spate ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 d c nu vb cu baietii de la bz care au un terrano 2 superb,gata facut? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 Sa va povesteasca Gabi ce au facut baietii de la Buzau ca sa incapa 31,masina fiind inaltata din barele de torsiune :P Au apelat la un flex si un baros cu care au strambat elegant pragul si pedalierul :grin: Depinde ce back space au jantele,daca nu ies de sub caroserie merge fara bodylift,daca ies mult de sub caroserie trebuie body si trebui taiat si din prag. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iulie 17, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2007 Sa va povesteasca Gabi ce au facut baietii de la Buzau ca sa incapa 31,masina fiind inaltata din barele de torsiune :P Au apelat la un flex si un baros cu care au strambat elegant pragul si pedalierul :grin: Depinde ce back space au jantele,daca nu ies de sub caroserie merge fara bodylift,daca ies mult de sub caroserie trebuie body si trebui taiat si din prag. misto solutie :wink: o sa ma multumesc cu 255 o sa scot barile de torsiune sa le mai mut un dinte ,acum is la maxim. la 4x4 parts m-am uitat ,le-am si scris dar raspunsul a fost ca nu stiu ce se potriveste la europeana asta .avetzi vreo idee ce draq e asta al meu ? frontier ? xterra ? PS vazui la prin siteul cu teranno si niste saibi puse intre pivot si bascula o sa incerc si solutia asta pe fata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 Sa le mai verifici trapezurile din fata,au obiceiul de a crapa! :shock: Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 21, 2007 Partajează Postat Iulie 21, 2007 <<<avetzi>>> al tau in america i-i zice FORD MAVERICK ........ cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat August 10, 2007 Partajează Postat August 10, 2007 Asa inteleg ca un 245/70/R16 (profil kaiman, Pneus, Malatesta) ar merge la Terrano fara nici o modificare nu? El are 235/70/R16 din fabrica. Apropo Gepetto , al tau are cd changer? al meu are dar ii lipseste magazia de cd-uri, adica cartusul care tine cele 6 cd-uri. Changerul e Clarion. Oare unde pot gasi in Ro asa ceva. Asta imi lipseste:http://www.clarionworld.co.uk/stock/cd_mag.asp Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat August 11, 2007 Autor Partajează Postat August 11, 2007 la capitolul audio i-am scos de la inceputuri casetofonul de fabrica ,am facut scluptura in plastic si i-am pus un cd /mp3 player cu handsfree bluetooth din pacate nu se gaseste masca adaptoatre pt el de ce ni iei cd changeru direct de la ei ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 Oare cat o fi transportul de la ei? A mai comandat cineva din UK? Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Alex Postat Decembrie 12, 2007 Partajează Postat Decembrie 12, 2007 "masca adaptoatre" am luat-o de la badsi, anul trecut cu vreo 240 de lei. vine cu butonul de avarie, se monteaza usor si poti pune un cd auto cu mp3 sau cu dvd si nu mai ai nevoie de magazie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Septembrie 4, 2008 Partajează Postat Septembrie 4, 2008 Re: modificari terrano ei gepetto, ai mai facut modificarile alea? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Septembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2008 Re: modificari terrano terrano-ul s-a oprit de la modificari. tot ce a primit au fost mlr-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 4, 2008 Partajează Postat Septembrie 4, 2008 Re: modificari terrano terrano-ul s-a oprit de la modificari. tot ce a primit au fost mlr-uri Spune-i ma geppe' omului tot adevarul, chiar daca doare :ha: :ha: :ha: ... spune-i ca pentru offroad ti-ai luat alta masina, ca sa stie ce-l asteapta daca vrea la "liga mare" ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Septembrie 4, 2008 Partajează Postat Septembrie 4, 2008 Re: modificari terrano :ha: :ha: man io nu vreau sa fac off extrem sau asa ceva, voiam sa vad cum arata modificat, oricum ce o sa pun pe el in viitorul apropiat sau indepartat (nu stiu) va fi un troliu. Eu folosesc masina la pescuit , ski si zi de zi, dar mai ies si in off cu ia, insa nu chestii super strong. Si de obicei zonele ce le fac sunt cu pietrii mari si pante mari, nicidecum cu noroaie. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 4, 2008 Partajează Postat Septembrie 4, 2008 Re: modificari terrano Pune-i niste MT-uri sanatoase si un troliu ... bara fata / spate si nu-ti mai trebuie altceva ... pentru ce vrei tu de la ea, e perfecta ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: modificari terrano am si eu un terrano cu 31 poate te ajuta pozele! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: modificari terrano nu cu multe imbunatatiri dar in teren e super! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: modificari terrano am apelat la chitul de inaltare ome,arcuti telescoape fata ,spate ,intradevar am ciufulit putin din aripi cu flexul acolo unde au fost presurile,dar e ok nu se vede nimic,se comporta super in teren ,cu cauciucurile acestea ,colegul meu are un patrol cu roti pe 35 simex extrem ,si pot spune ca l am scos de citeva ori de unde eu trecusem inainte ,multa bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 25, 2008 Partajează Postat Decembrie 25, 2008 Re: modificari terrano Felicitari pt cum arata masina. Totusi, un Terrano fara blocante si cu MT-uri blande sa scoata un Patrol cu SIMEX pe 35 " si full locker ...........hm , ............e ceva in neregula cu colegul cu Patrolul, si nu ma refer la masina.......... no offense! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate