Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

modificari terrano

gepetto

Postări Recomandate

Re: modificari terrano

Patrolul e fara blocante ,tipul e iscusit,o sa fie copilotul meu ,lsd ul meu e nou inca mai lucreaza foarte bine (matraguna) cit despre cauciucurile acelea nu sunt deloc blande sunt niste trialuri de la Zoli ,iar o comparatie poate sa ti dea si el de acest gen unde a trecut cu ele cu simexurile a ramas .in fine sunt multe variabile aici asa e ceva nu se leaga dar eu contez pe aceste cauciucuri mult ,si promit sa si demonstrez practic la amicalurile noastre da anul care vine ,si LA MULTI ANI !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mda, ei bine acum , marind poza, am vazut ca stai pe profil bugger pe . E profilul de maxima tractiune. Oricum nu cred ca "incaltzatului" Terrano o sa-i placa prea mult, si o "sa i se rupa" :ha: Da cu grija in el !

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Tot australia of .asta e ,dar e tentanta a naibii idee cu puntea rigida pe fata .tineti ma si pe mine la curent daca gasiti o solutie si pt mine de acest gen.Chiar i mi doresc o masina cu punte rigida pe fata ,si cred ca o sa mi cumpar si un patrol gr scurt nu stiu cum se comporta cu rotile de 35 ,in teren fiindca cel 3,3 nu mi place deloc . Mi ar fi de ajutor orice sfat mai ales din partea dumneavoastra .Nu mai gasesc topicul acela in care un tip a montat blocantul de spate pe puntea fata a nissaului gr .Multumesc mult de ajutor si SARBATORI FERICITE!

Link spre comentariu

Mda, ei bine acum , marind poza, am vazut ca stai pe profil bugger pe . E profilul de maxima tractiune. Oricum nu cred ca "incaltzatului" Terrano o sa-i placa prea mult, si o "sa i se rupa" :ha: Da cu grija in el !

ma scuzati ca intervin usor offtopic, nu e vorba de bogger in poze, ci de recip trial. sau maxi3d nu mai stiu cum se cheama. am si eu un set, cand mi s-or duce copiile simex (insa turbo) incalt toyota cu recip.

Link spre comentariu

Exact sunt trialuri fabricate de firma recip ,si ai facut o alegere extraordinara sunt fantastice eu cel putin de doua ori pe saptamana sint sa recuperez pe vreunul care se baga mai rau pe undeva si cauciucurile fac legea ,acum pina nu se covinge fiecare putem sa spunem noi orice pe aici.Un an nou fericit!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare