Farfarello Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Salut, In momentul de fata am pe masina (Suzuki Samurai) anvelope Silverston Extreme 31 (jante Dotz Dakar 15 inch), anvelope pe care doresc sa le folosesc doar in teren, fiind pacat sa fie tocite pe asfalt. Masina doresc sa o utilizez in schimb si pe asfalt lucru pentru care vreau sa-mi mai cumpar inca un rand de anvelope, avand doua randuri de jante... M-am gandit la BFG AT si nu MT...luand in considerare ca MT am. Si intrebarea: ce dimensiuni clasice echivaleaza cu Silverstone Extreme 31? Voi ce tip de anvelope v-ati cumpara pt asfalt ? Multam. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Ianuarie 17, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Intrebare anvelope Suzuki Samurai Nici o parere ??? Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Intrebare anvelope Suzuki Samurai AT-uri...sau daca te dai numai pe asfalt....gume de asfalt :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Intrebare anvelope Suzuki Samurai BF AT 265/70/15 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Intrebare anvelope Suzuki Samurai Salut, In momentul de fata am pe masina (Suzuki Samurai) anvelope Silverston Extreme 31 (jante Dotz Dakar 15 inch),. n-am fost eu pe faza sau nu ai aratat la nimeni evolutia lui Kaprun.. Cum stai cu masina? :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Intrebare anvelope Suzuki Samurai Cred ca ne pregateste o surpriza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Intrebare anvelope Suzuki Samurai avand in vedere faptul ca masina mea nu este inaltata am pus pe ea 295/70/15 mixte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate