Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

telescoape / amortizoare

danutfarcau

Postări Recomandate

Re: telescoape

as dori niste sfaturi in legatura cu telescoapele de vitara, ale mele sunt cam obosite, ce este mai bun si la ce pret? Multumesc

Buna seara si tie,si daca tot doresti sfaturi,sfatul nostru este sa iti faci o prezentare la PREZENTAREA MEMBRI nu de alta dar aici asa se obisnuieste.

L 200

BMW F650 GS Dakar

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

intereseazate putin inainte de a vorbi .telescoapele de dacie papuc sant date reaku. adica sant foarte rezistente iar pretul e undeva intre 50 si 120 lei .pe bucata. eu nu am vitara dar daca as avea as lua cu cea mai mare incredere telescoapele de papuc. :h5

Link spre comentariu

acum 1 luna am schimbat telescoapele la vitara, m-au costat undeva pe la 190 lei/buc spate si 320 lei/buc fata. kayaba marca (KYB). La off-road-ul urban din bucuresti vad ca se descurca ok.

Nu trage Dom' Semaca! Sunt eu... Bozolica!
Link spre comentariu

Un set de Pro-Comp ES9000 ajung aici la 250e adica 1000ron si nu exista comparatie intre acestea si restul.

foarte bune, dar se potrivesc doar pe modelul japonez, cele de pe fata fiind mai scurte comparativ cu cele de pe samurai made in spania

dar se poate pune un prelungitor de 5 cm home-made dintr-un hexagon...

acum am es9000 :grin:

Link spre comentariu

Salut eu am pe vitara amortizoare Koni iar pe fata au si robinet care reglezi duritatea si sunt f multumit de ele masina bine pe sosea

iar cand faci vreo iesire poti sa le reglezi mai moi si sa amortizeze mai bine socurile,le-am luat acum 1 an 4 la pret de 2 cam

6mil cred.

Bafta in alegerea amortizoarelor!

SUZUKI VITARA SI MAI NOU MAZDA B2500 si un ATV Linhai 4x4.
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Un set de Pro-Comp ES9000 ajung aici la 250e adica 1000ron si nu exista comparatie intre acestea si restul.

Are careva idee la cate ore de functionare intensa rezista aceste Pro-Comp ES9000?

Ori la bal, ori la spital!!!

Suzuki samurai 1,3 carburatie '92 spaniol

Link spre comentariu

acum 1 luna am schimbat telescoapele la vitara, m-au costat undeva pe la 190 lei/buc spate si 320 lei/buc fata. kayaba marca (KYB). La off-road-ul urban din bucuresti vad ca se descurca ok.

Va trebui sa le schimb si eu pe spate. Astea sunt ? http://www.unixauto.ro/Unix_CikkekLista_Form.aspx?cTipAzon=P4506&cMegnNr=2899

Codul Unix 127404, la 204.99 RON ?

Multumesc

Link spre comentariu

Va trebui sa le schimb si eu pe spate. Astea sunt ? http://www.unixauto.ro/Unix_CikkekLista_Form.aspx?cTipAzon=P4506&cMegnNr=2899

Codul Unix 127404, la 204.99 RON ?

Multumesc

retty, nu mai stiu sincer. eu am fost la japanparts, am dat seria de la masina si mi-au dat telescoapele.

Nu trage Dom' Semaca! Sunt eu... Bozolica!
Link spre comentariu

Discutia incepe cu cele de Dacie papuc, care sunt ok (rezistente)...si se termina cu FOX care daca le pui triplezi valoarea masinii.

Depinde de ce vrei sa faci cu jucaria, si cat esti dispus sa bagi in ea.

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu

@LorD'eko

Eu am inlocuit telescoapele spate. Iti pot spune magazinul de unde am luat dar pe PM ca sa nu se considere reclama.

Am renuntat sa mai cumpar altele. Le-am facut inaltatoare la cele existente de 5cm + inaltatoare la arcuri :) ca i-am pus gume profil Simex de 205/75/15.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare