Vizitator horia-cta Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Salutare oameni buni! Am o dilema in drivinta acestui model daihatsu feroza. Poate sa-mi spuna si mie cineva dc stie ceva despre aceasta masina? Am gasit modele la preturi suspect de mici (pe www.mobile.de) in comparatie cu masini din aceeasi clasa si perioada. Mersi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: daihatsu feroza vezi ca e o sectiune de prezentari...sa stim si noi cine esti si ce doresti :rules despre feroza... un lucru stiu sigut...piese rare si scumpe forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: daihatsu feroza Cred ca daca vrei piese pentru ele te duci in Grecia. E plina tara aia de ele. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Berti Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: daihatsu feroza Mi-am luat eu, vezi aici. Mi-am pus si eu problema pieselor, dar pe masura ce apar cat mai multe in RO, vor aparea si piese third party, mai ieftine... la noi in oras, sunt deja 4 bucati, iar in Harghita, in doar doua zile cat am stat p-acolo am vazut cel putin 10 pe sosele, si inca atatea prin parcuri auto. In acest moment din punct de vedere al taxei e cea mai buna optiune deoarece are Euro 2 si e mai veche de 15 ani, deci taxa acutala pentru motoru de 1600 ajunge la 624 euro. Pe a mea am luat-o gata inmatriculata si omu platise in decembrie vreo 6 mil... Daihatsu Feroza Blueprint Project Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate