Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Anofel--Prezent!!!!(are)

Anofel27

Postări Recomandate

salutare...din pacate am uitat sa ma prezint....sint ZEVZEK (aiurit):)))..Aurel este numele meu,prietenii ma stiu de "Anofel"...momentan lucrez la o firma de telefonie mobila deplasat la Cluj de 3,5 ani....pentru cit timp nu stiu ... :ypu ...anul acesta fac 31....de primaveri :ha: ...off-road'ul l-am inceput din cauza serviciului...statiile sint in virf de munte sau cel putin dealuri....noroiul din ardeal este foarte lipicios....am un sef "mare"care trebuia dus pina sus cu masina....ca drept dovada....-roate noi!!!!(de noroi:)) )..-troliu...ceva inaltare pe partea dreapta...(170Kg presiunea pe roata :uameni )...si uite asa am purces la drum!!!la mine a fost bine ca am facut scoala de off fara profesor,pe masina noua ,si culmea,nu era a mea!!!!Deci,in consecinta--1:am spart grupul pe fata (bolovani mari)--2:am indoit aripa spate (era ca hirtia igienica)--3:revopsire totala (nu mai avea vopsea de la crengute....)--4:lipsa oglinda stg fata (lasata in MM pe drumul de DRTV Mogosa) --5:deplasare punte spate (coborire de peste 45 grd legat de TAF{tractor-auto-forestier}....cam atitea....in rest am masina schimbata,e o mazda BT50 acum...cea veche era mazda B2500....momentan sint la cluj dar cred ca o sa vin repede la bucuresti....locul unde am facut ochi!!!!!Sper...si inca sper ca unde ma voi duce sa fie la fel de bine ca aici unde am fost!!!masina persnala momentan nu am de off...da ma bate un gind de "Samurai"... :bannana ..Sa ne fie cu noroc si drumuri bune!!! poze mai multe nu am acum ca sint la serviciu .....si ma plictisesc......faliment...criza...alea-alea!!!! :banana :ypu
Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;)
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare