Anofel27 Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 salutare...din pacate am uitat sa ma prezint....sint ZEVZEK (aiurit):)))..Aurel este numele meu,prietenii ma stiu de "Anofel"...momentan lucrez la o firma de telefonie mobila deplasat la Cluj de 3,5 ani....pentru cit timp nu stiu ... :ypu ...anul acesta fac 31....de primaveri :ha: ...off-road'ul l-am inceput din cauza serviciului...statiile sint in virf de munte sau cel putin dealuri....noroiul din ardeal este foarte lipicios....am un sef "mare"care trebuia dus pina sus cu masina....ca drept dovada....-roate noi!!!!(de noroi:)) )..-troliu...ceva inaltare pe partea dreapta...(170Kg presiunea pe roata :uameni )...si uite asa am purces la drum!!!la mine a fost bine ca am facut scoala de off fara profesor,pe masina noua ,si culmea,nu era a mea!!!!Deci,in consecinta--1:am spart grupul pe fata (bolovani mari)--2:am indoit aripa spate (era ca hirtia igienica)--3:revopsire totala (nu mai avea vopsea de la crengute....)--4:lipsa oglinda stg fata (lasata in MM pe drumul de DRTV Mogosa) --5:deplasare punte spate (coborire de peste 45 grd legat de TAF{tractor-auto-forestier}....cam atitea....in rest am masina schimbata,e o mazda BT50 acum...cea veche era mazda B2500....momentan sint la cluj dar cred ca o sa vin repede la bucuresti....locul unde am facut ochi!!!!!Sper...si inca sper ca unde ma voi duce sa fie la fel de bine ca aici unde am fost!!!masina persnala momentan nu am de off...da ma bate un gind de "Samurai"... :bannana ..Sa ne fie cu noroc si drumuri bune!!! poze mai multe nu am acum ca sint la serviciu .....si ma plictisesc......faliment...criza...alea-alea!!!! :banana :ypu Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Anofel--Prezent!!!!(are) :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat Ianuarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Anofel--Prezent!!!!(are) Din pacate am uitat sa pun o poza si cu mine :sr ..bag acu una Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tuky Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Anofel--Prezent!!!!(are) Bine ai venit ! Te asteptam in tura ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Anofel--Prezent!!!!(are) Salut,bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Anofel--Prezent!!!!(are) Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Anofel--Prezent!!!!(are) :W in :cl You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Anofel--Prezent!!!!(are) Bine ai venit :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Anofel--Prezent!!!!(are) Bine ai venit!!! :hi Nu uita sa votezi aici : viewtopic.php?f=19&t=5672 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Anofel--Prezent!!!!(are) Bine ai venit fratioare la MANIACI Te asteptam la Bucuresti pentru namolire si botez :W :W :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Anofel--Prezent!!!!(are) bun venit in :cl KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Anofel--Prezent!!!!(are) :W in :cl Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Anofel--Prezent!!!!(are) :W consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Anofel--Prezent!!!!(are) :W ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Anofel--Prezent!!!!(are) Bine ai venit. :W :cl "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Anofel--Prezent!!!!(are) Bine ai venit..... :W Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: Anofel--Prezent!!!!(are) :h5 in :cl :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat Ianuarie 17, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Anofel--Prezent!!!!(are) Bine ai venit!!! :hi Nu uita sa votezi aici : viewtopic.php?f=19&t=5672 Am votat,dara cum nu???hehhehhe!!!!deci,+1 bt la min :banana Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Anofel--Prezent!!!!(are) Bine ai venit !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate