sergiu Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Vreau sa cumpar un Suzuki Jimny (nou) dar nu stiu ce motorizare sa aleg. Daca e pe benzina e fiabila cutia automata, merita? Am o "problema" si cu dealer-ul, cel mai mai bun pret il au cel de la http://www.automobile4x4.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Pareri JIMNY Cu cei de la Gut ai probleme? Ce probleme? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sergiu Postat Ianuarie 17, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Pareri JIMNY Nu cu firma, ei au tot interesul sa ma ajute sa cumpar. Nu stiu care motor e mai fiabil, cel diesel are cuplu de 200, cel de benzina cuplu de 110. Astept... Poate apar reduceri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Pareri JIMNY Nu lua Jimny diesel...e un motor Peugeot greu , care nu are ce cauta pe Suzuki. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Pareri JIMNY i-ati pe benzina :grin: cand ai timp completeaza locatia la profil :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nautilus Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Pareri JIMNY dieselul este 1.5 de la reno, un motor forte reusit, dar ....iti recomand benzinarul 1.3 de la suzuki !!! ...JIMNY goes anywhere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Pareri JIMNY Cu motorul de 1.3 benzina de la suzuki castigi aprpape 150KG. Depinde si pentru ce vrei sa o folosesti. Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reax Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Pareri JIMNY benzina clar. eu m-am indragostit de motorul suzuki pe benzina dupa ce am avut 12 ani diesel de la vw,td si tdi. motorul de renault 1.5dci e groaznic in momentul cand tre sa-l repari,stiu ca tu iei masina noua dar na,zic si eu,e bine sa gandesti in perpectiva. exemplu:saptamana trecuta am avut in lucru o chiulasa,s-a rupt cureau de distributie si s-au distrus toate supapele si tachetii,,nici nu vrei sa stii ce tampenie,are tacheti mecanici fara pastile de reglaj!!!,numai francezii pot sa faca asa ceva,nu mai intru in detalii. plus ca nu exista piese,ma refer la ghiduri si tacheti nici macar la reprezentanta si nici macar nu pot sa aduca,norocul lor ca se potrivesc tacheti de .... si ghiduri de .......nu va zic,secret profesional :D. in fine,daca te hotarasti sa-ti iei diesel eu iti fac chiulasa rapid :)). 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sergiu Postat Ianuarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Pareri JIMNY Referitor la motorul de Renault. Am un Volvo V40 model 2001 (ultimul model) are motor Renault 1,9 diesel, anul trecut pe 20 dec s-a rupt cureaua de distributie vina mea (am crezut ca mai duce...), pagube 2 supape si o roata zimtata "cu pana" (nu stiu cum se cheama), problema a fost cu roata (a cedat pana, altfel se stricau mai multe), nu am gasit decat pe original de la Volvo (diferea unghiul la masinile Renault). Masina a fost gata pe 12 ian din cauza sarbatorilor. In concluzie o masina hibrid de ex Caroserie, sasiu, etc. Suzuki MOTOR Renaul e cam greu de reparat (multi necunoscatori, piese "hibrid"). SUZUKI JIMNY are punti rigide, arcuri, etc. am de ales intre: 1.MASINA FABRUCATA IN JAPONIA Motorul pe BENZINA (ESSENCE 1.3 VVT) fabricat in Japonia care este din aluminiu, 62,5KW/85PH, 16 supape, injectie multipunct, 1328 cmc si culpu de 110Nm/4600rot. 1.1 Cutie MANUALA are 1060Kg 1.2 Cutie AUTOMATA are 1075Kg 2.MASINA FABRICATA IN .............. (Cred ca in SPANIA) Motorul DIESEL (TURBO-DIESEL 1.5DDiS) productie RENAULT (nu stiu pe ce masini mai este ) 63KW/86PH, common rail, injectie directa, 1461cmc, cuplu 200Nm/1750rot si are 1155Kg. Vreau sa argumentati parerile pentru a lua o decizie reala. Va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sergiu Postat Ianuarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Pareri JIMNY http://www.globalsuzuki.com/automobile/ ... index.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nautilus Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Pareri JIMNY indiferent de motor,diesel sau benzinar:soft-topul este fabricat in Spania , metal-topul in Japonia. ...JIMNY goes anywhere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Pareri JIMNY Salut.Eu cred ca ar trebui sa mergi pe varianta pe benzina.Motoarele renault de generatie nou au reputatie proasta.Nu stiu ce vrei sa faci tu cu masina dar una second-hand este mult mai ieftina si nici nu te doare inima dc pateste ceva. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sergiu Postat Ianuarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Pareri JIMNY Ma intereseaza sa aiba Aer Conditionat. Una noua fabricata 2008 este la 14200 EUR TVA inclus culoare alba (nemtalizata) sau 14.500 EUR TVA inclus culoare metalizata, nivel de echipare: cutie manuala, servo, ABS, aer conditionat etc. Una SECOND cu aer cat costa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sergiu Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Pareri JIMNY Varianta Diesel are la sistemul de franare discuri pe spate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Pareri JIMNY Jimny din '99 cu AC 5300 euro in germania. Plus adusul, plus taxa (la mine a fost 660euro, taxa de mediu din noiembrie, euro2) plus reparatii schimburi de ulei, transmisie, placute frana, toba esapament ajung la 7000 euro. Asta stock adica cum e si cel nou. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Pareri JIMNY “jimny?! ia-Å£i mai bine maÅŸină serioasăâ€� .... http://images.google.ro/imgres?imgurl=h ... %26hl%3Dro e delicios videoclipul :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Pareri JIMNY Se pare ca ceea ce am postat eu este de pe un personal blog.Cel care detine acest blog "oraan.ro" este tot un coleg de pe forum alias @jimy8 ... iata ca din greseala am dat peste parerile sale despre jimny ... si am considerat ca este bine sa le impartasim [pt cine nu a citit toate post`urile despre jimy :grin: ] :cl ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Pareri JIMNY ei,prietene Sergiu,daca ai citit cele de mai sus,de pe blogul respectivului,ai aflat ce Jimny sa-ti iei.iar daca vrei nou,atunci obligatoriu pe benzina.sunt mult,mult mai fiabilele decat gunoaiele astea de dieselele de 1.5 de la renault!exemple.motor inlcuit la 12000 km,la 5 luni de zile.iar un prieten la 60.000 km a bagat in motor nu mai putin de 3000 de euro.i s-au dus vreo 8 sau 9 injectoare(care sunt vreo 300 de euro bucata,si de 3 ori i s-a stricat debitmetrul de aer,care e vreo 200.ia-ti musai benzina,ca sunt foarte fiabile! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sergiu Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Pareri JIMNY OK BENZINA SA FIE. CUTIE AUTOMATA SAU MANUALA? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sergiu Postat Ianuarie 24, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: Pareri JIMNY Nu are nimeni cutie automata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: Pareri JIMNY Ca tot suntem la "pareri jimny" ... as vrea sa stiu si eu ...jimny are reductor sau diferential blocabil ??? ... as vrea daca se poate sa postati ceva info in legaura cu aspectul asta .. am trecut de "subiectul niva" din cauza fiabilitatii. Care este ultimul model (an fabicatie) jimny cu levier si nu cuplare 4x4 "la buton" ??? ..... danke :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: Pareri JIMNY Ca tot suntem la "pareri jimny" ... as vrea sa stiu si eu ...jimny are reductor sau diferential blocabil ??? ... as vrea daca se poate sa postati ceva info in legaura cu aspectul asta .. am trecut de "subiectul niva" din cauza fiabilitatii. Care este ultimul model (an fabicatie) jimny cu levier si nu cuplare 4x4 "la buton" ??? ..... danke :h5 Jimny are reductor. In 2005 au schimbat actionarea 4x4 la buton,deci ce-i pana in 2005 e la maneta. Diferential blocabil din fabrica nu are,dar ARB fabrica si fata si spate pt Jimny,bani sa ai :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: Pareri JIMNY Nu are nimeni cutie automata? Sommelier are cutie automata. Am mers cu masina lui si e super ok cutia. Acuma depinde de tine ce preferi manuala-automata. Daca mergi mult cu ea in oras merita automata,altfel eu as prefera manuala,dar asta e obtiunea mea :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: Pareri JIMNY Jimny are reductor, si neavand diferential central, ci fiind part-time 4x4, cand cuplezi 4x4, cuplul se distribui in mod egal fata-spate. Ultimul an in care s-a facut Jimny fara "buton" este 2004. Al meu e facut la sfarsitul lui 2004, dar e modelul 2005, "cu buton". Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: Pareri JIMNY Jimny are reductor. In 2005 au schimbat actionarea 4x4 la buton,deci ce-i pana in 2005 e la maneta. Diferential blocabil din fabrica nu are,dar ARB fabrica si fata si spate pt Jimny,bani sa ai :grin: Deci sa inteleg ca si modelul din 2005 are levier?? Cam la ce bani sa caut o veverita dintr`asta tinand cont ca o sa vreau sa o modific [in functie de buget si in timp] nu pt extrem dar exact cum zice si @bullbar "sa ma scoata din orice rahat", si sa nu iau teapa la pret.E un "program" pt viitorul apropiat , poate pt la vara , dar pana atunci vreau sa stiu cam tot ce ar trebui sa stiu despre ea.Despre inaltare , cauciucuri, directie & stuff o sa ma informez si de pe forum si din ce materiale mai trimiteti voi. :cl ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate