urszilla Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 stiu ca hard-topul e un accesoriu mai putin "4x4", ca, de, e un capac pana la urma...dar poate ma sfatuiti un pic.... am cumparat un hardtop de la firma maxtop din odorhei pt toyota hilux cu 4 usi a carui incuietoare nu a mers niciodata. i-am sunat pe baieti de2000 de ori, au promis ca imi trimit alta...da` am ramas cu vorbele... stiti de unde pot cumpara asemenea piesa? sau un inlocuitor, sau sa o repar... urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: incuietoare la hard top Ai incercat sa le reamintesti de OPC ? Nu ca as miza f tare pe ei, dar poate ii faci sa te rezolve cumva. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
urszilla Postat Ianuarie 17, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: incuietoare la hard top :ha: nu m-am gandit...nu prea sunt reclamagiu...sunt genul ala de prost care vb frumos si incearca sa rezolve totul pe cale amiabila...si ma aleg cu... :P urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: incuietoare la hard top Reclamagiu??? Adica cei care apeleaza la OPC... Eu vorbeam de dreptul tau, dar....ma rog...your problem, your decision! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: incuietoare la hard top eu in locul tau m-as da o tura cu masina prin pravalia lor....poate asa vad si ei ca nu merge incuietoarea.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: incuietoare la hard top nu m-am gandit...nu prea sunt reclamagiu...sunt genul ala de prost care vb frumos si incearca sa rezolve totul pe cale amiabila...si ma aleg cu... in Romania nu rezolvi nimic cu atitudinea asta!!! don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
urszilla Postat Ianuarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: incuietoare la hard top eu in locul tau m-as da o tura cu masina prin pravalia lor....poate asa vad si ei ca nu merge incuietoarea.... ehe...i-am aratat-o directorului general al firmei, care a promis ca suna baietii lui si care vor face si vor drege... apoi i-am sunat eu direct pe baietii lui, care stiau problema, si care imediat vor lua masurile... si uite-asa de un an... cred ca are dreptate cipri...eu sunt probabil vinovatul...:D urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: incuietoare la hard top daca e second,te uiti la ea,si daca iti place o iei,dar cand e noua,altfel DISCUTAM!!!scoate-ti madularul si apucate-te de bagat cu el prin yalele lor!daca nu ai asa ceva,sau daca pe ei nu-i afecteaza,chiar le place(poate ca sunt fetite),atunci nu ai incotro,si gendeste-te de la ce s-a potrivi,du-te la un schrot si cauta poate gasesti ceva esemanator pe aclo.imposibil sa nu gasesti ceva sa semene cu al tau!si...adaptezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: incuietoare la hard top Ar fi o solutie sa-ti iei masinuta si o sufa HD si te duci la ei ...le mai zici odata de incuietoare ...zic "o rezvolvam" ...ok, pui sufa pe poarta sau usa lor bagi sufa pe cuiu de la remorca ...bagi in reductor si dai cox ...vezi atunci daca vin cu yala noua ... fara reclamatii si alte prostii ... Din experienta iti spun ca figura asta tine! Acu vreo 2 ani am avut o masina la Metro la descarcat ... desi masina a sosit de dimineata soarecii din depozit s-au coit sa-l descarce ... Nici o problema, am tras tirul paralel cu rampele blocand astfel activitatea ... Soarecii au inceput sa rada, cica au terminat programul! Nici o problema am adus al doilea tir si am blocat intrarea in Metro si a turismelor ... Caut seful de magazin ...zice un paznic de soareci: fratie e prea ocupat ...Zic, futuva in bot, las ca ma cautati voi mai tarziu nu-i bai...ca am terminat programul de condus ... hai bah acasa ... Au inceput soarecii si paznicii de soareci sa dea din colt in colt ... ca o sa chemam politia ... zic: chemati-o ma doare fix in pix ... s-au stricat masinile ... :ha: Zic: isi revin imediat daca vine seful de magazin ... sau cineva din centrala sa stam de vb. Evident ca in maxim 3 minute sefu de magazin se milogea de mine in parcare sa mut masinile ... una la garaj si alta in rampa sa o descarce ...zic: pai nu ati terminat programul, revin maine nici o problema ... :ha: Zice: nu frate, bag-o in rampa ca in 5 minute e gata, inclusiv actele ... Zic: sunt aici de la 08.00 e ora 18.00 ... in 10 ore n-ati fost in stare sa faceti ceea ce puteati face in 5 min??? De atunci cel de la receptie tine minte masina ... de cate ori am descarcare acolo ...trimit numai acea masina ...si lucrurile merg snur! Sunt unii oameni care vand diverse chestii dar nu isi asuma responsabilitatea anumitor neconformitati ale produsului respectiv! Ptr ei fiecare produs inseamna cativa lei profit si atat! Fara a-si pastra un obraz curat in fata clientului si in fata viitorilor musterii trimisi de acesta ...Dar traim in Ro, fiecare face comert dupa ureche si dupa aia isi pune cenusa in cap ca cica e criza si se intreaba de ce nu-i merge afacerea cum trebuie! :uameni consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
urszilla Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: incuietoare la hard top :ha: :ha: :ha: tare faza de la metro... eu nici nu mi-am imaginat ca voi avea probleme cu o incuietoare care probabil nu valoreaza mai mult de 100 ron si ...a mai fost o chestie...care intr-un fel m-a tinut sa nu fac scandal : tipul ( directorul general) si baietii lui erau unguri , dupa accent, si eu intotdeauna am considerat ca ei sunt mai civilizati si mai corecti si ca treaba se va rezolva cu siguranta ca intre o mare firma importatoare si un client care le-a bagat 100 de milioane in cont trag concluzia ca tre sa ma "marlanesc " fata de astfel de persoane...vb d-lui adamu... urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: incuietoare la hard top Yonutz...figura asta am facut-o si eu...in vama Nadlac si Bors......merge de fiecare data :grin: trebuie sa parcheze masina cu spatele in usa lor....pana repara broasca :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
urszilla Postat Ianuarie 21, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: incuietoare la hard top trebuie sa parcheze masina cu spatele in usa lor....pana repara broasca :grin: :grin: :grin: ehh...cam greu , ca-s din focsani, si ei din odorhei... urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: incuietoare la hard top le faci o vizita...impreuna cu cativa amici...si le explici frumos ca baietii sunt grabiti.....si ca ar fi bine sa schimbe dracia aia de broasca... alta solutie nu-i.....cu frumosul vad ca n-ai avut rezultate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
urszilla Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: incuietoare la hard top :ha: :ha: da...da eu nu prea am de unde sa iau baieti din aia "grabiti", desi tare bine mi-ar prinde cateodata urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitsu Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: incuietoare la hard top Prietene pune mana pe tel si iai mai tare pt ca incuietoarea ta este cam 100 de euroi plus transportul eu stiu ca am schimbat vreo 3 asa ca nu ii lasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Outlander Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: incuietoare la hard top Da un pm , am incuietoare pt tine. Am un hardtop cumparat de la MaxTop Romania (niste labari), prima incuietoare s-a f...t dupa 2 zile, dupa scandalul de rigoare mi-au trimis inca una.......dupa care am spart luneta de la hardtop si m-am ales cu una noua......de unde rezulta si incuietaorea pt tine. :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
urszilla Postat Februarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: incuietoare la hard top multam fain ...numa ca mi-au trimis baietii incuietoare noua!!! :banana nici nu-mi vine sa cred!!! am mai sunat o data, asa cum m-au sfatuit cei mai multi, si pe un ton foarte suparat de genul: " domnule director, fiti amabil, a trecut un an de cand astept o incuietoare..." :roll: mi-au trimis-o in 2 zile!!!!!!!!!!!!! :ha: acum e pe masina!!! totusi...pastrati incuietoarea...ca daca a mea tine 2-3 zile...s-ar putea sa va sun! urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: incuietoare la hard top @ outlander, poti pune o poza cu acea incuietoare, te rog? Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate