Vizitator hendon Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Am vazut intr-un post ca cerea cineva 4000 de euro pe o Toyota Hilux din 1990 cu numere de Italia.Intrebarea mea este urmatoarea:sunteti milionari in euro cu totii,sau nu ati mai vazut masini de aruncati asa cu banii?Sau sunteti doar neinformati? Pentu ca,uite ce se poate cumpara la banii astia din Marea Britanie http://cgi.ebay.co.uk/2003-TOYOTA-HILUX ... 240%3A1318 Dati-mi si mie o explicatie va rog,asa pt cultura mea generala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Toyota Hilux daca eu as fi scris postul tau tu ce mi-ai raspunde? probabil ai cauta pe mobile.de si ai afla ca toyota aia costa intre 3-6 mii in germania si atunci retoric te intreb sa fie chiar si nemtii milionari cu totii? sau modelul ala respectiv 89-97 chiar are ceva care il face mai scump decat suratele de dupa 97....... nu incerc sa iti raspund pt ca am intra in polemici nerezolvabile incerc doar sa iti induc o chestie auzita in facultate ''inginerul nu trebuie sa stie date , trebuie sa stie unde sa le caute '' eh inginereste vorbind ti-l recomand pe google si acum lasand la o parte hiluxul cu pricina vorbind doar din politete si bun simt, consider ca fiecare isi face pretul singur, atat cumparatorul cat si vanzatorul .restul la piata se numesc bagatori de sama ,si mie mi se pare mult insa nu imi permit sa comentez ceva ce nu e al meu si asta cu atat mai mult cat nu am nimic de castigat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Toyota Hilux Ce noroc de HENDON ca a vazut si el Anglia...si poate ne combina el sa cumparam o masina de la el si sa/si puna el capac..... Apropo...tu stii ca un hi lux de ala mai vechi e mai scump decat unul din asta model mai nou? Si fac pariu ca nici nu stii de ce? Lasa/ne frate ca si noi stim ce e ala EURO si pe deasupra mai suntem si vaccinati.... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Toyota Hilux @hendon ...N-ai remarcat ca toti suntem milionari in euro inca? Este un forum de milioane! :ha: Foarte tare ... asta cu UK ... stiu oamenii, stai linistit! Dar poate au rau de stat in dreapta si prefera normalele ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Toyota Hilux Iesi destul de scump sa aduci un 4x4 din United KingdOOm. Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Toyota Hilux sa nu confundam ocaziile cu pretul mediu. si aici gasesti ocazii daca nu te arunci cu capul inainte. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudolf Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Toyota Hilux Ocaziile nu sunt pentru toata lumea. Dar daca vrei sa ti aduci din Anglia (si Anglia e mare) un 4x4, costurile sunt destul ridicate. Km in plus, tunelul sau vaporul, avionul (pentru cine a fost stie costurile) poate ceva cazare in plus, combustibil si altele. Si totusi... volanul pe stanga are pretul lui. Daca facem o comparatie cu furnizorul nr 1 din Europa (Germania) putem adauga linistit o cheltuiala suplimentara de 6-700 eur. Cica englejii ar fi ceva mai grijulii cu intretinerea lor. Asta ar fi singurul atu, dupa parerea mea. Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Toyota Hilux Am vazut intr-un post ca cerea cineva 4000 de euro pe o Toyota Hilux din 1990 cu numere de Italia.Intrebarea mea este urmatoarea:sunteti milionari in euro cu totii,sau nu ati mai vazut masini de aruncati asa cu banii?Sau sunteti doar neinformati? Pentu ca,uite ce se poate cumpara la banii astia din Marea Britanie http://cgi.ebay.co.uk/2003-TOYOTA-HILUX ... 240%3A1318 Dati-mi si mie o explicatie va rog,asa pt cultura mea generala.[/quote noroc de tine desteptule ca ne mai arati cate ceva bun si ieftin din Marea Britanie ca noi astia de pe aici santem dezinformati total :P este masina mea ,evaluarea este corecta si din cate mi amintesc nu te am rugat sa o cumperi tu si nici sa faci aprecieri la adresa ei :pt :ig 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Toyota Hilux Stati calmi, omul e nou pe aici si nu stie mersurile ...Cand o sa ajunga cu lectura pe la 20% din forum, atunci cu siguranta o sa inteleaga de ce sunt masini dinainte de '90 care valoreaza si se vand cu peste 20.000 euro! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate