razvan Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Va salut Cu scuzele de rigoare (am deschis un topic similar si pe forumul Nissan), insist la cei dintre voi care au patit o chestie similara sa ma ajute cu un sfat. Problema: datorita fortarii, sau poate si din vreun viciu de material s-au retezat prezoanele de la una din biele, desprinzandu-se capacul bielei si cuzinetul. Masina este un Nissan Pick Up MD 21, motorul de 2.4 benzina de 74KW, fabricatie 1990. Se pot schimba aceste prezoane sau biela cu totul? Nu stiu pe ce alt Nissan s-a mai montat acest motor deci nu stiu sa caut la dezmembrari - Pick Up-ul nu se gaseste neam. Sau poate aveti vreun motor defect ce se poate desface pentru componente? Multumesc mult pentru ajutor Razvan VW Touareg V6 benzina - gaura neagra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Inlocuire prezoane biela eu nu stiu sa fie in biela ...prezoane....de suruburi rupte da....cu gramada.... fiind o piesa mai speciala e bine sa-ti scoata bucata rupta cineva care se pricepe si are si scule de care trebuie :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Inlocuire prezoane biela Acest motor s-a montat pe terrano I . Daca se vede capul surubului rupt se sudeaza de el o tija ca sa se dessurubeze. Oricum daca s-a rupt trebuie sa faci rectificare si sa treci la o cota superioara sigur aveai joc mare in el 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate