Vizitator diesel4x4 Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Salut!oameni buni, ma numesc Branzei Sorin si sunt din Baia Mare ,mai am un cont pe acest forum cu numele meu.Am lipsit o perioada de pe acest forum,dar v-am citit posturile ori de cate ori am putut,felicitaririle mele administratorului pentru felul in care arata acest forum. :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Am revenit! :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Am revenit! :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Am revenit! Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Am revenit! :W in :cl Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Am revenit! :h5 :W range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Am revenit! :W :W zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adinagsm Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Am revenit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Am revenit! :W in :cl KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Am revenit! Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator crocus Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Am revenit! Salut. Bine ai revenit pe :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Am revenit! Bun venit Sorine ! PS : Spune-mi care anume cont [ nickname ] doresti sa ramana activ pe forum ... acesta sau celalalt ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Am revenit! :W consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Am revenit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Am revenit! Salut si bine ai venit :1 :cl Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Am revenit! Bine ai revenit in :cl You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Am revenit! :W :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator diesel4x4 Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Am revenit! Multumesc la toata lumea pentru primire{reprimire}.Domn" Ricardo am deschis alt cont pentru ca oricat m-am casnit sa-l reactivez pe celalalt nu am putut,eu zic sa ramana activ diesel 4x4,celalat se poate inchide,oricum buna atmosfera pe forum,ma simt bine cu voi,va salut si eu si va urez o zi buna! Si pentru ca tocmai am intrat in in noul an va urez sa vi se imdeplineasca dorinta. :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Am revenit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate