Vizitator Dorin Bud Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Salut, poate ma ajuta careva, mi-am lovit Samurai-ul in partea din fata si as avea nevoie de aripa dreapta fata, capota, bara de protectie, grila radiator si faruri, radiator, far dreapta. Samurai-ul e din 1991, motor de 47 kw, 1300 cm, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Salutare tuturor, o mana de ajtor, caut piese de Samurai i-a legatura cu baietii din Baia Mare....sigur gasesti ceva pe la ei prin garaj :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Salutare tuturor, o mana de ajtor, caut piese de Samurai Vezi la Sebes Alba piese din dezmambrari tel 0744-508752 Nu mai stiu cum il cheama Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Salutare tuturor, o mana de ajtor, caut piese de Samurai Vezi la Sebes Alba piese din dezmambrari tel 0744-508752 Nu mai stiu cum il cheama coco il cheama Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Salutare tuturor, o mana de ajtor, caut piese de Samurai o aripa noua costa in jur de 100ron. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Salutare tuturor, o mana de ajtor, caut piese de Samurai o aripa noua costa in jur de 100ron. unde? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuRadu Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Salutare tuturor, o mana de ajtor, caut piese de Samurai Am bara fata in buna stare. Daca te intereseaza da-mi PM. ____________________________ Because life is stranger than fiction. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate