Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salvati Camila :)

adi200100

Postări Recomandate

Tocmai m-am procopsit cu un Samurai de prin 91 destul de ok la bani pe cara i-am dat....dar..... am o problema serioasa cu scaunele alea. Sunt un tip de vreo 1.93m, fara bocanci, si pozitia comoda la volan nu prea o gasesc. In afara de claustrofobie nu am reusit sa capat nimic din incercarile mele de a ma face comod in masina.

Vreau sa stiu daca cineva a mai reusit sa mute sinele sau scaunele mai in spate, nu m-ar deranja niste poze sau idei practice nu de genul: taie din piciore, stai pe scaunul din spate, bagate sub lift sau nu mai stiu ce...

Merci

Suzuki Samurai 1.3i 1991

Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Salvati Camila :)

Felicitari pentru masina! Din pacate comfortul este ultimul lucru la care trebuie sa te gindesti la un Samurai. Eu am 1,85 inaltime si stau in el mai rau decit in Matiz, este mica rau de tot masina, parca "ma stringe", cred ca treubuia facuta cu doua numere mai mare :ha: .Lasing gluma la o parte, cred ca este o alegere buna. Imi place transmisia, pare al naibii de solida si in plus foarte fiabila. A ta citi km are rulati? In ce stare tehnica este? Caroseria cum se prezinta?

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

A ta citi km are rulati?

101mii km

In ce stare tehnica este?

buna

Caroseria cum se prezinta?

Parte din spate unde ruginesc la aripi e super ok...cred ca a fost refacut acu ceva timp. Rugina in botul capotei, bara fatza,unul din pragare si la balama parbriz

Suzuki Samurai 1.3i 1991

Link spre comentariu

Am avut si eu aceeasi problema - solutia: scaune din spate anulate, scaunele din fata mutate maxim in spate (cu pretul a 4 gauri noi in podea per scaun) - succes!

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Mda,

varianta cu scaunul mai in spate e ok... dar la prima vedere am vazut ca sunt prinse pe 2 traverse de fier, care ma gandesc ca si ele trebuie mutate...dai ai ceva poze ar fi ok sa fac o idee ca dupa ma descurc eu.

Suzuki Samurai 1.3i 1991

Link spre comentariu

eventual dupa ce reusesti sa muti traversele mai in spate poti incerca sa pui 2 distantiere la prinderile din fata. Eu am pus distantiere de 5 cm si s-a modificat pozitia scaunului, adica nu mai am senzatia ca alunec de pe el si stau si mai confortabil. Succes

Link spre comentariu

Vizitator topgear

Cel mai indicat pentru tine ar fi(mai ales ca banii nu sunt o problema) sa schimbi scaunele si volanul! scaune poti pune Sparco sau de Toyota CRV si un volan MOMO sau ce doresti tu.Mutand totodata scaunele mai in spate o sa ai spatiu suficient!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare