Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

hilux

DAGTOYOTA

Postări Recomandate

un prieten de al meu si-a cumparat o toyota hilux din 2004 cu motorul de 102cp

suspensia pe fata e foarte moale (ca o barca )Masina are 60.000km si sunt rulati pe asfalt

ce se intimpla

sunt duse telescoapele sau exista reglaje din bara de torsiune (nu are arcuri pe fata )

ms.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: hilux

De obicei cand barele de torsiune sunt "moi", atunci si masina e mai lasata de fata. Iar daca le mai strangi... fata se va mai inalta....suspensia fata va fi mai rigida ,iar elementele directiei vor avea de suferit. Ca sa verifici telescoapele...e simplu. faci un balans pe fata masinii...si vei observa daca telescoapele sunt bune sau botul masinii va sarii ca o capra.

Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

...sau se mai pot verifica cu frana de mana trasa incercand sa pleci de pe loc in 1 si in R (racheta! :ha: ) In functie de cum se va lasa masina pe spate sau pe fata si va reveni la normal ...poti evalua amortizoarele ...si daca vrei more tests - brachezi maxim stanga/dreapta (pe rand) in aceleasi conditii si o auzi si cum/unde croncane!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Am o Mazda B2500 tot pe bara de torsiune pe fata iar cand am cumparato era la fel de moale pe fata

si se conducea foarte prost iar cand i-am schimbat amortizoarele a devenit alta masina,am folosit OME.

Cred ca asta ai nevoie si tu!

Bafta!

SUZUKI VITARA SI MAI NOU MAZDA B2500 si un ATV Linhai 4x4.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare