rommy20005 Postat Februarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . Nu are blocant nici pe fata nici pe spate. M-a rugat , nu mai tin minte cine, sa-i fac poza la schimbatorul de cuplare 4x4. Poze si cu noile scaune care sunt parfum fata de banca aia. Am facut poze la motor ca toti se mira ca Toyota nu a facut motoare de 2.8 si ca e de Nissan. Pe el scrie Toyota. Si i-am pus si jante de aluminiu cu cauciucuri Scop parca (Romanesti-220 de ron buc noi resapate). zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . vezi daca nu intrebi si nu citesti tot... puteai lua mt-uri pe la 320ron, noi, de la autosot. 31, 32, 33... motorul de 2.8 are codul 3L si vreo 90CP, dar cuplu mai mic decit un 2.4. ce misto e masinuta asta. imi trezeste amintiri... uite si manualul de reparatii pentru motorul 2LT/3L, macar de curiozitate ca la motorul ala n-ai nevoie d el :ha: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Februarie 26, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . Poza cu schimbatorul ! zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Martie 12, 2009 Autor Partajează Postat Martie 12, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . Stie cineva unde pot gasi de cumparat aripioarele de protectie ce se pun pe aripi la conturul rotilor pt noroi? Gen cele din poza. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tano Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . ideala masina pt munca , mere in teren, mi-o doresc si eu la teren la mine.....felic :W itari TOYOTA LAND CRUISER LJ 70 2,4 2-LT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . Aripioarele alea se numesc Overfendere si sunt cativa oameni aici pe forum care au de vanzare.Da un search dupa overfender si sigur vei gasi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Mai 11, 2009 Autor Partajează Postat Mai 11, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . Am si eu o intrebare. Pot sa-i pun blocante pe fata si pe spate la asta a mea? Daca da, ce imi recomandati si mai ales unde ! zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Iunie 15, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . Asa arata acum ! zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . e schimbata... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 16, 2009 Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . Bine ai venit :W :cl Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate