vstef_is Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . Bun venit! O alegere foarte buna! Daca ti se par scaunele neconfortabile si relantiul "zgomotos" si "trepidacios" te invit cu mare drag oricand in AROul meu din 1978, cu motor de tractor, din 1978, si o sa discutam astfel despre zgomot si trepidatii :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator B-69-BEM Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . sa o stapanesti sanatos,e beton,am sunat si eu la asta,era aia la 8000,nu ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Ianuarie 24, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . O urmaresc de vre-o 2 luni. Am dat pe ea 7500 Euro. Am mai vazut inainte niste cotetze, ca m-i se parea cam scumpa asta, dar am ajuns la concluzia ca e cea mai buna alegere nemaicontand banii. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Ianuarie 24, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . Bun venit! O alegere foarte buna! Daca ti se par scaunele neconfortabile si relantiul "zgomotos" si "trepidacios" te invit cu mare drag oricand in AROul meu din 1978, cu motor de tractor, din 1978, si o sa discutam astfel despre zgomot si trepidatii :grin: Asta nu are scaune. Are o bancheta care nu se regleaza decat in fata si spate fara sa poti regla si spatarul. Sunt 100% convins ca stai mai bine in ARO. Daca puneau un tamburel de lemn stateai mai bine. Recunosc ca e si problema mea ca am cam 130 de kg si 1,83 m. Sambata am sa incerc sa-i pun niste scaune de KIA. Sper sa reusesc. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Ianuarie 25, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . Gata am rezolvat si cu scaunele. Am pus alea de KIA si s-au potrivit la marele fix, o sa fac si poze. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . Foarte frumoasa! imi place modelul acesta. Ai punte rigida pe fata nu? http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prudom Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . Bravo colegu,felicitari pt achizitie! si eu in calitate de fost proprietar de Mercedes tot inspre Toyota ma indrept... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . :W zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . :W in :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . Bravo colegu,felicitari pt achizitie! si eu in calitate de fost proprietar de Mercedes tot inspre Toyota ma indrept... Si eu la fel in da in somn ca somnambulu, cä-n rest tare as vrea :x .... dä le päzesc ästia domle. Auzi tu...posesor de Hilux fericitule. :1 Si dupä cum am citit mai sus dä repede fuguta si voteazä...dar te rog fäo pt.mine, voteazä cu Suzuki, cä e mici si asa de dulci säräcutili! :ha: :ha: :ha: :ha: PS Mertanu din pozä seamäna cu alu Domnu M. Saptelei: cupeu, argintiu, S, Bucuresti. Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . Ma intereseaza sa ii pun niste jante ca cele din poza pe 16 . Cauciucuri mi-am luat 285/75/16. Daca are cineva cunostinta de vanzarea a niste jante ca cele din poza sunt interesat. Scuze lu' colegu ca i-am furat poza ! zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . Masina e faina dar cand pui jantele de mai sus o-sa fie bestiala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . viewtopic.php?f=30&t=6252 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . a mai intrebat cineva are punte rigida pe fata? ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Februarie 1, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . Da are punte rigida pe fata! Jantele de pe site nu sunt evazate Eu vreu ca cele din poza ba chiar mai evazate. Azi am fost pe camp cu ea. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator FINU GHITA Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . :W & :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Februarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2009 (editat) Re: Sunt nou posesor de hilux . Am si eu niste nelamuriri legat de cuplajul pe fata! 1. Care e avantajul cuplarii satelitilor(MLR) pe fata manual. 2. Cand sunt cupati si e 4x4 nu poti vira pt sa trosnesc de zici ca se rup. Asa fac toate 4x4 sau doar astea de se cupleaza cu mana? 3. Daca nu sunt cuplati pot cupla 4x4 din levierul cutiei si greu si usor dar nu o sa cupleze niciodata si fata. 4. Pot folosi 4x4 doar daca sunt in noroi sau pe ghiatza (sa rupa aderenta o roata) si asta cu datul jos din masina in noroi sa-l cuplezi dupa ce dai de uscat trebui sa te dai iar jos sa le decuplezi......... Care e jmecheria ca imi scapa? Intreb serios! Ieri i-am schimbat rotile si azi o sa pun poze. Editat Aprilie 26, 2010 de rommy20005 zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . 1. Cuplajele manuale sunt infinit mai simple in alcatuire si functionare, de unde rezulta o fiabilitate sporita. Cind le-ai deblocat stii cu siguranta ca fata e libera, in timp ce la cele automate trebuie din cind in cind sa mai dai cu spatele sau sa mai faci cine stie ce scamatorii. Cele automate, au o gramada de arcuri si lamele. Ajunge sa sara una de la loc si s-a dus. 2. Ceva la tine e defect. Nu are voie sa trozneasca. 3. Asta ar fi unul din avantaje. In caz ca s-a dus o planetara fata, decuplezi de la roata puntea fata si poti sa mergi pe reductor doar cu puntea spate. Ajungi pina la drum si de acolo acasa. In acest caz, daca ai cuplaje automate, nu mai poti folosi reductorul, intrucit automat iti cupleaza si puntea fata. Valabil si daca tractezi greutati mai in rampa. Poti merge doar cu spatele pe redus si cu siguranta ajungi sus. 4. Smecheria e ca le blochezi inainte sa intrii in teren si le deblochezi cind iesi. In rest, cuplezi doar din maneta. Cum da zapada, le cuplez, si le mai decuplez primavara. S-ar putea sa creasca ceva consumul, dar la cit consuma masinile astea, nu conteaza :grin: Sa te bucuri de masina, e un model deosebit. Trebuie sa caut si sa-ti trimit un link sa vezi ce poate iesi din masina aia ... dar daca o sa imbolnavesti, sa nu dai vina pe mine :grin: Later: Uite link-ul promis http://www.yotatech.com/f88/98-dual-cab-hilux-tube-front-bar-sliders-tray-coil-sas-4run-coil-rear-108158/ Da sa nu ma injuri dupa aia :grin: Avantaj tu, ca deja ai puntea rigida pe fata. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . :W in :cl frumos utilaj sa-l stapinesti sanatos :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Februarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . Multumesc de urari ! Sunt 100% de acord cu tine in tot ceea ce ai scris dar pe cine am intrebat asa mi-a zis ca nu pot vira pe asfalt sau in cazul in care o roata nu rupe aderenta pt ca forteaza in sateliti. Mie asta mi se pare o tampenie dar s-ar putea sa ai dreptate si sa am eu ceva defect la sateliti. In linie dreapta sau putin virat totul e ok sau cand rupe aderenta, pot vira la maxim fara nici o problema dar cand e pe asfalt zici ca se rupe masina in doua.trosnesc satelitii rau. O sa mai astept raspunsuri, poate asa e normal. Daia am luat si eu masina fiind chiala de electronica sau parti electrice care mai mult iti dau batai de cap si are AC. ceea ce e suficient pt o masina de 4x4.Legat de consum e parfum, nu sare de 10% in oras. De un an merg cu un S 600 care consuma 30% deci mi se pare ca orice masina consuma exagerat de putin. De imbolnavit m-am imbolnavit ca am mai vazut o gramada de masini preparate pana sa o iau pasta.(in poze) Eh.... cu rabdare si bani se fac multe! Mie imi place mult asta din poza ! zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . Nu mai rula pe asfalt cu 4x4 cuplat, ca o sa pocneasca de tot odata si odata! Ia si mai documenteaza-te, s-a scris pe forum in multe rinduri tot ce trebuie sa stii despre transmisii. De ex: viewtopic.php?f=17&t=5116&p=66346&hilit=tipuri+transmisie#p66346 Referitor la MRLuri: le cuplezi inainte sa ajungi la teren nasol, si dupa aia te joci numai din cutia de transfer, daca ai nevoie sau nu de 4x4. Cind ajungi iar la asfalt, le decuplezi si gata. nu trebuie sa te dai jos in noroi, doar daca uiti de ele inainte sa te bagi in teren...dar dupa ce o patesti de 2-3 ori te obisnuiesti :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . cuplele care sunt manuale sau automate cupleaza planetara si nu satelitii nu prea intleg ce vrei sa spui ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . Nu mai merge pe asfalt cu 4x4 cuplat pentru ca masina ta este 4x4 part-time si nu are diferential central. Poti sa virezi cand este cuplata si fata, doar daca ai fi avut diferential central si il blocai, pe teren tare sau asflalt virezi foarte greu. Uite si poza completa cu masina care iti place... In curand va arata si a mea asa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Februarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . Nu am mers deloc pe 4x4 pe asfalt, doar odara am iesit de pe noroi pe asfalt si a inceput sa trosneasca. Cred ca a trosnit de vre-o 2-3 ori si am decuplat-o.Am mai incercat cand am ajuns acasa si apoi am intrebat un ''mare'' cunoscator daca e normal si am primit vesnicul raspuns'' astea ie Toyote ba, nu se strica niciodata''. Arata super masina si mi-a ramas capu la ea. Bafta la cosmetizare. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Sunt nou posesor de hilux . Ai cumva blocant pe fata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate